Jump to content

Charlicito

Medlem
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Charlicito

 • Rank
  Nykomling
 1. Tack för svaren. Ja, det är en betongvägg. Jag undrar vilket register det är som stör i sidled. Jaga antar att basen stör grannene under mest men är det inte de högre frekvenserna som stör min granne bredvid. Men om jag fattat rätt så måste man isolera hela ytan mot grannen. Att ha en enorm bokhylla med en tjock matta bakom t.ex. skulle inte hjälpa markant. Finns det ingen konstruktion som inte tar hela väggen alternativt inte tar en decimeter i tjocklek?
 2. Hej! Ännu en tråd om de problem man får av att älska musik och bo i ett funkishus. Min granne är mycket känslig för ljud så jag tänka möblera min etta så att stereoljudet inte behöver störa honom. Bör jag ha stereon mot väggen han bor så att ljudet går i motsatt riktning eller mot hans vägg och sedan försöka ha en bokhylla för att isolera. Vad skulle man kunna ha bakom en bokhylla för att hjälpa till. Utöver det ska jag försöka ha en tjock matta på golvet, tjocka gardiner, stor soffa och möjligtvis hänga upp en matta på väggen. Har jag glömt något bra tips? Bör man ha ngt under golvhögtalarna för att få bort bas till grannarna? Tack för hjälpen!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.