Jump to content
Annons

MouszE

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av MouszE

  1. Införskaffade en "Blue Baby Bottle" till min stuido och måste säga att jag är nöjd med den. Rätt puffskydd framför och man kan få toppklassigt ljud!

    849934_800.jpg

    Sen var det en sådan här leksak "MOTU ULTRALITE MKIII HYBRID". De två tillsammans och lite mixning så har man ett underbart ljud som man kan vara mycket nöjd med för att vara hemmaproducerat! Jag tycker dock att den har så mycket effekter att man ibland drunknar i det. Jag har dock valt att bara ha den som en input till datorn och mixa allt i dator(jag är inte en sådan person som sätter mig ner och läser igenom men manual på flera hundra sidor om jag verkligen inte måste). Men jag är nöjd med denna med inget snack om saken!

    2076860_800.jpg

    den senaste saken jag beställde va denna Midi synthen som e av fabrikatet Behringer ("BEHRINGER U-CONTROL UMX 610"). Jag är nöjd med den, funkar bra. Kör den direkt via usb-port in i fl studo, reason och allt möjligt funkar utmärkt. Det jag dock blev lite iriterad på va att jag inte fick någon nätkabel med så jag får köra på batterier(går såklart att köpa själv i affärer som kjell och c.o eller liknande).

    3043358_800.jpg

    Alla sakerna köpte jag från www.thomann.de och det gick hur bra som helst. Beställde synthen via online kreditkortsköp på deras hemsida en söndagkväll och tre dagar senare som utlovat stod där ett packet hemma i hallen. Jag va bara tvungen att nämna det och ge dom en store tumme upp!

    MVH

    Johan

  2. Hej

    Jag håller på och tittar på olika "midi masterkeyboards"(som de på thomann kallar det). När jag har tittat runt så har jag märkt att vissa av de har både "Midi in" och "Midi out" medan de lite billigare bara har "Midi out".

    Vad är det för skillnad på att köra både Midi in och ut eller att bara köra Midi ut?

    Obs. Jag använder ett externt ljudkort som har både in och ut Midi kontakt. Jag kör med Fl studio 9 och Reason 5.

    Jag hade varit tacksam för så utförliga svar som möjligt för jag är väldigt ny inom just detta med midi instrument och liknande.

    Tack på förhand Johan Nilsson

×
×
  • Skapa ny...