Jump to content
Annons

Ulrik

Medlem
  • Antal inlägg

    22
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Ulrik

  1. spännande låt, jag gillar att basen och trummorna inte följer varandra, det gör det lite mer överraskande.

    snygga filter modulationer överlag

    snyggt när det ligger och gräver i dom nedre registrena. 😉

    sången är bra, lågmäld och fyller på i den soft fåran

    Men framför allt groovet e kanon...skulle kunna fortsätta i all evighet......

    🙂

  2. Den här genren har jag svårt att uttala mig om, har inte kunskaperna för vad som "gäller", men rent spontant så: bra sång (förutom att jag inte lyckas höra vad du sjunger i refrängen - kan du kan du......?) och väldigt bra ljudbild, arret är lite hattigt tycker jag, jag skulle vilja ha ett längre "inkännande" intro så man hinner komma i stämning.och för att få fram texten bättre (bra text!) skulle jag vilja ha en mycket längre versdel, refrängen kommer för tidigt.

    virveln i vers o intro ligger, i mitt tycke, fel

    I det hela skulle jag vilja få en chans att hinna "komma in" i låten, ge den mera rymd...hmmm...jag vet inte, kanske några mellanspel där man som lyssnare hinner sjunka in?

  3. hej stolle

    jag är ingen van lyssnare men det jag reagerar på är virvelljudet, det låter lite phaser, är det meningen eller är det något slags fasfel, jag tycker klippet i virveln går förlorat lite då o då.

  4. Hej

    Nej det låter inte så mycket som en äkta orkester, mest beroende dynamiken, det låter lite platt. Ljuden är okey men försök få in dynamik genom volymkontroll, även olika sorters artikulation behövs för att få det att låta lite närmare sanningen. Jag vet inte hur reasons orkesterljud är uppbyggda, och om det går att styra artikulationen under inspelning, kolla upp det, annars kan man använda sig av filter för att variera karaktären på ljuden.

    Låten är spännande och skulle nog bli ännu mer spännande med några mellanstämmor oxå, tror jag.

    Ulrik

  5. hej spaceman!

    Låten börjar skönt men sen händer det inte mycket mer, jag upplever den enformig och intetsägande, det skulle kunna va nåt på gång när trummorna äntligen kommer in men det dör bort rätt snabbt, låten känns som ett långt intro som övergår till en lång fade.

    Ulrik

  6. Kalasskön låt! det är nåt visst med 7 takt, det blir svävande och spännande i mina öron.

    Fin sång, det jag saknar är ett längre slut med ett solo kanske, eller nåt som maler vidare och bygger upp den mer, den tar slut lite för abrupt

    Annars gillar jag arret.

×
×
  • Skapa ny...