Jump to content
Annons

infinitebeat

Medlem
  • Antal inlägg

    88
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av infinitebeat

  1. Jag undrar bara ungefär hur mycket waves pluggarna kostar, och vart man kan beställa dem?

    MVH Chrille

    Mellan 3000 och 100 000 SEK för olika "bundles" beroende på vad du vill ha.

    Går även köpa enskilda pluggar har jag för mig.

    Kolla http://www.thomann.de

    eller

    www.waves.com - tror de har en online shop

    /Micke

  2. Infinite Beat det var inte meningen att jag skulle jämföra ditt bidrag med bergwall utan tyckte bara att jag skulle lägga upp en annan mix som jag gillade i denna tråd bara.Hoppas du inte tog illa upp 😄

    Själv är jag ensam om mitt forum namn kvd669o även fast det inte är speciellt kul namn så slipper jag i alla fall bli ihop blandad med nån annan 🙂

    indabamusic sidan är himla roligt ställe tog mig friheten att regga mig där (gratis också) och addade dig Infinite Beat 😄

    Hehe..inga problem, Bergwall är bra, bara att inse. Tackar för "adden".

    Gillar också Indaba och hade inte hört ett knyst om denna sida tidigare. Måste vara ett lyft efter Mariah Carey-tävlingen som har 1000 bidrag och mängder med besökare numera.

    Ni som inte gjort det. Gå och rösta! 🙁

    http://www.indabamusic.com/submissions/show/2848

  3. Ok...

    Ehhhhmmm...LOL.....Mikael Andersson

    Trodde först jag va skizzofreeeeeen, men men, finns väl fler som hetar samma...

    Nåja...Kass låt, men det var bra gjort...Du fick en röst från mig med...

    Hehe...märkligt trodde jag var ensam om det namnet...

    Tack o bock!

  4. Denna kille har en riktigt bra remix på mariah carey låten (verkligen i min smak 🙂 )

    men så är han ju en hel proffs producent också

    http://www.indabamusic.com/people/268193189

    Den va inte dum. Satt som ett smäck i lurarna, bra mixat o allt. Gillade verkligen sättet han jobbat med vocalsen, behagligt. Men så är han ju också som du nämner fullblods proffs. Och att han gjort en del till Kate Ryan hör man faktiskt i denna mixen.

    Den är grymt bra. Dock en annan stil.

  5. Tack Pesek!

    Jag ökade tempot med över 10 bpm mot originalet i den slutliga remixen. Först var jag lite småsugen på att göra en house remix men sången lät inget bra efter en höjning från 89 till 125 bpm. Hon lät lite smått stressig i vibratot. 😎

    Självklart ska du få min röst! 🙂

  6. Funkar bra här, det lilla jag provat. Har dock inte satt mig in i allt ännu. Saknar en del ännu inte automappade vsti:er och effekter. Miditimingen var mitt största problem tidigare men i och med uppdateringen försvann de helt. Battery 3 får jag inte att fungera men väntar på svar från Novation angående det.

    Svårt att ge några tips till dig mer än att skicka ett meddelande till supporten - de svarar oftast riktigt snabbt.

    Uppdaterat till Cubase 4.0.2? Kanske löser problemet?

  7. Jag har varit med om ett par varianter. Malmö Midi Musik på 80-talet körde vi som handelsbolag. Vi tog aldrig ut några inkomster men drog nytta av momsavdraget vid inköpen. Tar man banklån för att köpa in grejer hamnar det under "eget insatt kapital". Så där kan man plocka tillbaka det man satt in utan att skatta. Samtidigt drar du ju av räntan i inkomstdeklarationen. Nu är jag med i en halvdöd "ekonomisk förening, som vi haft sedan 1998. Inte mycket jobb med det heller. Men bra att ha när något ska faktureras. Och inget tjafs med löner o sånt. Det lilla som kommer in kvittas mot utgifter.

    Blir det större inkomster kommer förståss saken i ett annat läge. Men det var inte så jag förstod det.?

    Det är ungefär så jag tänkt - i princip kommer jag köpa prylar för de inkomster jag förhoppningsvis får.

    Lysande tips alla! Tackar för det!

  8. Sitter i ett litet dilemma. Börjar få in förfrågningar från företag om musikjobb i form av jinglar, reklamlåtar etc. Eftersom jag inte har något eget företag kan jag inte fakturera dessa företag vilket hela tiden blir ett problem. Därför är min tanke att starta en enskild firma för att kunna ta dessa jobb vid sidan av mitt ordinarie heltidsjobb.

    Det är bara ett problem – jag har mycket svårt att säga vilka intäkter jag kommer ha på ett år. Detta måste jag ju ange vid företagsregistreringen. Rent teoretiskt skulle jag kunna ha 0:- ett år men lika gärna 50 000:- eller mer beroende på vad som händer och hur mycket jobb som strömmar in.

    Någon som varit i en liknande situation som kan ge tips och råd?

    Hur ska jag gå tillväga vid företagsregistreringen?

    Mvh,

    Mikael Andersson

  9. Ja, de vill ha ett kostnadsförslag på en remix jag gjorde på en av deras signaturmelodier plus ett antal nya program-IDs till ett av deras program. Ska träffa kanalchefen och diskutera, så det är alltid bra att få så mycket info jag kan innan mötet.

    Fortsätt gärna ge förslag.

  10. Har fått i uppdrag att göra signaturmelodier/ett antal ljud-IDs till Sveriges radio P4. Eftersom jag aldrig tidigare gjort annat än remixar, mastrings/mixnings-jobb på mer aller mindre amatörnivå har jag svårt att sätta ett pris.

    Någon med erfarenhet som vet vad som är rimligt för en signaturmelodi på ca 30 sek?

    Något jag bör tänka på i övrigt?

    //Micke

×
×
  • Skapa ny...