Jump to content

ala

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About ala

 • Rank
  Nykomling
 1. Njaa..i PT är det väl inga större problem, däremot Mix Control .. Och det är den nyare varianten där det finns flikar med input alt output men sedan ligger både in & ut under output ..förvirrande för gubbstrutt 🙂 Dock verkar det som jag fått till`et nu så 👊🕺🙏 Ps Logic e bra, har kikat in lite men vetef-n om jag har nerverna att börja lär in nytt ..
 2. Hallå folks Jag får f-n inte till det här och jag inbillar mig att man hittar problemet nånstans i min vänstra hjärnhalva. Jag vill skicka en signal från en kanal i PT ut till min externa Pre 73 och tillbaka till PT...detta via mitt Scarlett 6i6 (2gen) interface. Det var länge sen jag kände mig så korkad och jag skyller alltihop på den f-bannade Focusrite Control 😑 Jag begriper inte hur man kan göra något så opedagogiskt ..eller så är det den där hjärnhalvan 🤔 Vilket som, det borde väl gå att göra iaf ..tanken är att jag iom det i efterskott kan välja kanaler/instrument att "mjuka till". Någon ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.