Jump to content
Annons

morten

Medlem
  • Antal inlägg

    22
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av morten

  1. Jag har nu haft kontakt med Korg som hänvisar till Generalagenten i Sverige som hänvisar till butiken (4sound i uppsala) jag köpte den av som inte svarar på mail...

    I övrigt så är jag nöjd med paden.

  2. med tanke på att den är rätt ny ute, så är det inte så mkt man kan göra!

    det går ju annars att mappa om det i cubase, så det är inget större problem =)

    Eftersom jag är lat ville jag slippa det... Har mailat deras support. Får se om jag får nån hjälp därifrån.

  3. Har en Korg Nano Pad. När jag programmerar i den medföljande editorn att paden ska skicka ex C1 så skickar den C2 istället. Det blir alltid en oktav upp. Använder Cubase och EZdrummer. Har senaste drivrutinerna från korg. Vad är fel? Någon som har något förslag så är jag tacksam.

  4. Jag har precis köpt ny dator och när installerat battery 2 i cubase sx 3 så kan man inte få fram det när man klicka på vst-instrument. Alla andra pluggar jag installerat har funkat precis som vanligt (har gjort precis som jag alltid har gjort sen jag började med cubase sx 3 för ca 3 år sen). Känner inte för att börja battery 3 som jag inte tycker om, dessutom har jag använt 2:an i alla mina gamla dokument.

    Enda skillnaden från förut, förutom ny (och betydligt bättre) hårdvara, är att jag nu kör windows pro istället för home.

    Ligger .dll filen i vst mappen? (c:/program/steinberg/cubasesx3/vstplugins) Den måste ligga där annars hittar inte cubase pluggen. En del plugins vill att man väljer plats för dll filen och då kanske den hamnade fel...

  5. Jag försöker översätta gitarr-noter till ljud på datorn. Jag vill alltså knappa in noter (eller tabulatorer) och få ut ljud. Så att man som nybörjare kan få höra hur en melodi ungefär ska låta, och därefter kan man lära sig nya låten lite enklare... Det behöver inte vara avancerat, räcker med lite halvtoner och sextondelar och sådant.

    Jag har testat ett program som heter SweetGuitar, och det fungerar sådär. Det borde nog ändå finnas något smidigare (gratis-)program. Ett som vilken nybörjare som helst klarar av.

    Det här kan du prova

    http://www.noteworthysoftware.com/

    Testversionen har några begränsningar typ att det endast går att spara 10 ggr och inte exportera midifiler om jag inte minns fel. Det går iallafall snabbt och enkelt att knacka in noter i det tycker jag. Det borde funka utmärkt för dina behov.

×
×
  • Skapa ny...