Jump to content
Annons

Tunnan och Moroten

Medlem
  • Antal inlägg

    171
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Tunnan och Moroten

  1. Men ni är ju kända. Kan du inte tala om vad ni tjänar och om ni gör något särskilt för att få fler lyssningar på era låtar.

    Brukar säga vi tjänar ungefär så vi kan leva på musiken (om vi bara får käka ett mål mat om dagen på typ Donken och bo billigt i en kartong nånstans under typ en bro 😛) obs gäller bara tunnan, moroten jobbar gratis och får sin lön i piskrapp!

    Finns inga riktigt bra tips på att få fler att lyssna, bara halvbra och dåliga. På 90/2000 talet när konkurensen på nätet var mindre kunde man nå ut mycket lättare.

    Använde tex många tjyvknep för att folk skulle hitta våra mp3or. Sökte man tillexempel i Altavista på "ballefjong" så kom endast en hemsida upp, våran 😄

  2. Japp ibörjan är det ju skoj. Även de som sjunger bra kan vara kul att se. Kommer ihåg Petri som var med för ett par år sedan han med bon jovi rösten såg honom med ett 60cl ölglas i sumpan sittandes på en parkbänk med bergsprängare. Bar överkropp och bergsprängare med hårdrock är standard när man ser honom. Ibland har han utan men alltid en öl i näven.

    Verkar vara poppis i tex ryssland om man läser på youtube. 22 miljoner klick på den poppuläraste videon 😛

    Han var förövrigt förband när vi spelade på en kina resturang 2010 😛

    Här är videon,

  3. Har läst alla nummer förut och blev först besviken men sen var det rätt trevligt att läsa ändå då jag har lite dåligt minne. Dock gillar jag inte live delen och programtipsen i tidningen och tycker de borde bytas ut mot oldschool och vintage. Gärna lite test av gamla 90tals romplers då de är mina favoriter. E-mu, korg, roland m.m godbitar 🙂

×
×
  • Skapa ny...