Jump to content
Annons

Rozander

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Rozander

  1. Behöver lite råd ang inköp av en bra multieffekt. Har googlat runt och "tittat,läst & lyssnat" och fastnat på Fender Mustang Floor, har någon av er provat den?

    http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=1200009&artno=277873

    Men sedan finns det ju Boss ME-25 också.

    http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=1201245&artno=242729

    En sak jag gillar är möjligheten att via usb koppla in mig och spela in på datorn, misstänker då att pedalen agerar ljudkort.

    Jag spelar med Fender Stratocaster-71 med original mickar i en Fender London Reverb och gillar allt från Knopfler, Eric Johnson till Yngwie och Norum. 😉

  2. Hej

    Jag har kopplat pluggen till USB och via hörlursuttaget på pluggen till mina pc-högtalare, AmplitudeLive fungerar då utmärkt som stand alone enhet men hur sätter jag upp det i Tracktion2 ? Newbie som jag är undrar jag också vad man ska ha för ljudkort i datorn? Jag sitter med ett integrarat kort idag, kass antar jag, men ljudkortet måste väl klara Asio? Snälla, någon som har tips? länkar till litteratur och tester?

  3. Tjena, skulle behöva lite hjälp... När jag använder StealthPlug med Windows så måste man använda StealthPlug som både input/output vilket gör att jag måste koppla in hörlurar i StealthPluggen, men jag vill kunna använda mina högtalare istället, någon som vet hur jag kan fixa detta? Har läst någonstans att man ska kunna fixa det med ASIO4ALL, men får inte till det >.<

    Tack på förhand.

    Har det löst sig med Stealthpluggen? Jag köpte precis en och har liknande problem. Har integrerat ljudkort på moderkortet,(ASUS A7V600-X) med Soundmax programvara. Jag kopplar pluggen till usbuttaget på datorn och allt är tyst, kopplar jag in mig på hörlursuttaget på pluggen får jag bra ljud i lurarna, men kopplar jag pluggen till mina PC högtalare (Cambridge Soundworks Henry Kloss) får jag ett fruktansvärt brus. Låter mycket illa. Är det någon som vet mer?

×
×
  • Skapa ny...