Jump to content

Done

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Done

 • Rank
  På gång
 1. Tackar för inputen! Kanske testar att döda mitt casio VL-dragspel som jag var lite nöjd med ändå 😉 Billiga ljud var ju lite trist, är det hela produktionen eller leadljuden du tänkte på?
 2. 40 downloads

  Efter några nätters pysslande har den här prylen börjat ta form. Det saknas fortfarande lite melodielement i andra delen av låten så om ni behöver ransonera er tid behöver ni alls inte lyssna längre än 1:20. Tankar och kritik?
  Free
 3. Filnamn: Träsmak - Dragspelselectro? Av: Done Skickad: 27 Jun 2010 Kategori: Elektroniskt/dans Efter några nätters pysslande har den här prylen börjat ta form. Det saknas fortfarande lite melodielement i andra delen av låten så om ni behöver ransonera er tid behöver ni alls inte lyssna längre än 1:20. Tankar och kritik? Klicka här för att ladda ner filen
 4. Gött! Schysst knorrande och sågande indeed. Tumme upp för tight beat också. En fundering (tror inte jag lyckas förklara det här, men anyways): Slingan som vandrar neråt genom större delar av låten är schysst men även för att vara bit-whatever-genren tycker jag den känns aningen tunn. Kan det vara en tanke att dubba upp den svagt med en rundare sågtand eller så?
 5. Tack så jättemycket för all input! Jag ska göra om efter tipsen så kommer det en ny version om ett tag.
 6. Tack så mycket för det! Ska lura på vad jag kan hitta på med basen. Eq:a bättre, addera sub, tips på vad mer kan man trixa med? Och tightheten... snårig gräns mellan överkvantisering och sväng. Får nog helt enkelt drilla mina keyboardskillz.
 7. 58 downloads

  Med förhoppning om att det finns några där ute som fortfarande blir glada av lite halvknarriga sågtänder och trianglar.
  Free
 8. Filnamn: Kärlek i 8 bitar Av: Done Skickad: 18 Aug 2009 Kategori: Elektroniskt/dans Med förhoppning om att det finns några där ute som fortfarande blir glada av lite halvknarriga sågtänder och trianglar ger jag mig i kast med att ladda upp min första låt här. Ett försök till halvt konventionell bitpop. Kända flaws som jag försöker rätta till är framförallt tightheten, verkligen inte årsbästa på det området än. Man skulle väl kunna kalla det bitpunk och komma undan med det kanske. Den andra stora prylen är väl trycket i basen som är i klenaste laget. I övrigt är det bara att såga så
×
×
 • Create New...