Jump to content

ohdaesu

Medlem
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ohdaesu

 1. Hejsan David!

  Jag sitter med spelet 10-14 timmar om dagen just nu, så för mig är det inte på hobbynivå, men jag vet likväl om vilket riskprojekt det är. Jag kommer att försöka släppa det på Steam via Greenlight (dvs. sälja det), sen får vi se hur långt det bär. Exponeringen kan med andra ord bli allt från ingen till enorm beroende på hur bra det går på Greenlight och sedan Steam. Jag kommer vara klar att släppa en introduktionsvideo på Greenlight inom förhoppningsvis 2 månader.

  Rekommenderar dig att kolla Greenlightsidan för att titta på vilka spel som blir "Green-lit", dvs de som går igenom till att säljas via Steam, som är den största spelsidan på internet. Jag skickar gärna några skärmdumpar på spelet så du kan göra en ytlig bedömning, och hör även gärna på några av dina tidigare låtar.

  Jag gör själv melodier till spelet, men vill ha ett samarbete med någon jag kan bolla idéer med och som kan producera musiken med hjälp av de melodierna. Jag är öppen för olika idéer och stilar.

  Jag kommer inte kunna erbjuda något mer än en lätt ersättning för arbetet, utan är intresserad av att samarbeta med någon som tror på projektet men ser det som en longshot.

  Maila: ohdaesu@hotmail.se med exempel på det du producerat om du tycker det verkar intressant, så skickar jag skärmdumpar på spelet, så kan vi fortsätta diskussionen där!

  Mvh

  Christian

 2. Hejsan!

  Jag håller på med ett indiespelsprojekt som jag planerar publicera på Greenlight(Steam) inom en snar framtid.

  Jag gör programmering, grafik och melodier till detta, och behöver hjälp med produktion av dessa melodier,

  samt ljudeffekter till spelet.

  Har du erfarenhet av mixande och/eller ljudeffekter och tycker detta kan vara intressant så skriv gärna tillbaka här eller messa!

  Det är ett plus om du bor i skåne.

  /Christian

×
×
 • Create New...