Jump to content

Tigerstrom feat ruk

Medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Tigerstrom feat ruk

 1. Välkommen. Ni har ingen musik upplagd någonstans där man inte måste logga in?

  Tackar! Jo, finns en del på soundcloud och youtube , dock saknas mycket och mest previews.
  Checka där. Har du något man kan lyssna på? 😄 Allt gott!
 2. Hej!

  Vi är nya här på Forumet. Producerar Elektronisk musik, vi satsar på melodiska låtar ofta med en mörk underton. VI använder mestadels FL-Studio samt Studio One för sång inspelning. Vi har samarbetat i cirka 2 år och tar gärna mot Feedback av alla slag. Langar in en Spotify länk så kan ni gärna lyssna och ge feedback. Hoppas på många intressanta ämnen att fördjupa sig i här på forumet , och är sugna på att höra andras musik.

  Allt gott!

  J. Tigerstrom feat ruk

 3. Hej,

  Vi har precis gjort färdigt vår musikvideo till en ny låt. Vi är nya på det här att skapa musikvideo och skulle hemskt gärna få feedback på den. Är idén god, passar stilen och videon till musiken, tips på andra animationsprogram etc. Vi har animerat i ett program och lagt till musiken i ett annat. Någon som kan rekommendera ett bra program för att hålla kvar så mycket av ljudkvalitén som möjligt?

  Ni får gärna även ge feedback på låten. Vi gör i vanliga fall musik mer åt EDM hållet, men satsade mer på en pop/schlager i elektronisk tappning. Vad kan förbättras? Allt från arrangering och mixning etc. Låten finns även separat på Spotify som kanske ger lättare att ge feedback på bara låten, då vi upplever att kvalitén sänks rejält i youtube, men kan även ha att göra med när vi lägger ihop filmen med musiken?

  Lägger länken till videon här och är tacksamma för all feedback.

  Allt gott!

×
×
 • Create New...