Jump to content

numin

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by numin


 1. Filnamn: RasmusN - Miami (bootleg)

  Av: RasmusN

  Skickad: 29 Dec 2009

  Kategori: Elektroniskt/dans

  Hej,

  har totalt hjärnsläpp gällande denna låt.

  Jag behöver lite röster, tjejjer som sjunger eller kommer in med lite instick.

  Tänker även att basgången borde ändras till lite mer komersiell och lättlyssnade melodier.

  Feedback någon?

  Tack på förhand

  Mvh Rasmus

  Klicka här för att ladda ner filen

  Fan va nice:D keep it up :( det här va fet :)


 2. På med sång om super duperkillen, saft, bullar och läppglans så ska du se att den ligger uppe på 90% av alla Lunarstormprofiler inom en månad. Lite autotune, vocoder och uppitchad röst á la Piff och Puff så har du en fjortishit.

  Även om det kanske inte är så jävla "tr00" så är det ett dundersätt att få uppmärksamhet på från den yngre publiken, så det går att använda som dragplåster för att få trafik till sina andra(eller som en del skulle uttrycka det, "seriösa") verk. Framgång föder framgång osv. Gör en rolig/ironisk text.

  Inte något jag skulle lyssna på, men det är en glad, trallvänlig melodi och skulle absolut fungera att få upp en viss publik på. Det som saknas är som sagt någon slags sång för att folk ska kunna "connecta" till det bättre.

  låter gulligt det här går hem hos små tjejerna lätt:D men det e sant du saknar en hook det e därför den känns lite fantasi lös lägg inte på massa melodier så det blir gröttigt och jobbigt för öronen sån här typ av musik ska va lätt lysningsbar det e det som kan bli hits för kidsen du har något där fast jag personligen gillar inte gengern men försök komma på en hook som gärna liknar något vi har hört innan och sätter sig på hjärnan aldrig samma men ska likna något som man känner igen.då kan du nog få en jäkla massa downloads av kidsen men inte på såna här sidor. lycka till :D en sak till tycker många här på denna sidan värkar va väldigt oproffisionela musicer en del bara ger massa idiot tips och förstör mer en va dom hjälper till med no efens till alla ni.tycker i alla fall det här e lysningsbart fast inte mine kind of bag._:) lycka till

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.