Jump to content

Insida

Medlem
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Insida


 1. Då är jag med, då jag sålt av min fina Genelecs har jag därav fått prodda i mina lurar, dom lurar mig alltid att det gungar mindre än det gör. Ja som sagt, det blir banken! :) Ja man behöver inte så mycket prylar egentligen. Dock tycker jag monitorer, midiklav och ett schysst ljudkort är viktigt. Och en virus hade ju inte skadat heller. :)

  Jag postar uppdatering framöver.


 2. Tack för konstruktiv kritik! Håller helt med dig angående avbrotten, de behövs givetvis inte så ofta. Tanken var väl att hålla trummor osv lite proggigt och subtilt, men det kanske inte funkar ihop med låten. Låten kanske uppfattas en anning slö, ska prova med lite divigare trummor.

  Gällande sidechain, menar du "lätta" den, eller bygga mer "klassiskt" trance utan vidare duck? Ska prova och se vad som händer :)

  Båda är ju tidiga utkast och behöver utvecklas, har dock en tendens att överarbeta till fördärv :)

  Får nästan lite ångest över att ha sålt av grejerna såhär nu när det känns kul att prodda igen, så jag antar att banken får bli min lösning :)

  Tack!


 3. Tack XBoss! Konstruktiv kritik precis som jag vill ha den, håller helt med om virveln. Tror en snärtig bred clap/snare skulle bli bättre, ska testa.

  Angående de olika partierna i låten med pitchbend och chords ville jag dela upp låten i olika partier som inte var allt för lika. Lite som två låtar i en, som sen binds ihop.

  Vet inte om det lyckades :) Ska se om jag kan utveckla partiet med chords mer och köra lite mindre pitchbendsynth, det kanske tar över lite mycket.


 4. Skön låt!

  Bra intro, bra melodier, slingan vid 2:35 är riktigt nice.

  Variera hattarna mer, försök bygga hattar med samma energi som resten av låten.

  Tycker du borde jobba mer med bas och kick, mer djup i bas framför allt!

  Ska väl inte yttra mig allt för mycket om ljudbild dock, sitter med djlur på laptop för tillfället.

  Bra jobbat!


 5. SBranch: ska se över hattar och och panorering. Har senaste månaderna producerat endast i lurar pga platsbrist, ska se till att få upp monitorerna, dom är lite mer rättvisa. Tack för fina kommentarer!

  Utan Namn: Ofta folk vill ha mer kläm i mina kaggar faktiskt :) får börja tänka på det mer, fastnar oftast för lite mer snärtiga eller mjuka kickar i mina grejer. Skivbolag får vi se om jag orkar , blir sällan nöjd och tappar intresset för låtarna jag gör innan jag orkar skicka iväg dom :)

  Lordnicke: Jag proddar i Ableton, använder sylenth1 mycket, tycker minimosta är fet också! Kör waves pluggar och isotope ozone 4 till mixing/mastering.

  Kul att ni gillar!


 6. Shiny1: Doh! jag som gilla kicken :D testat olika kickar och tyckte denna gick bäst med resten. Ska testa med en lite tyngre kick och se hur det blir.

  Getfunky: Mm, den mytomspunne legenden Robert Lidstroem är inte att leka med! Såg han live på Club Gorgeous i Köpenhamn år 2000, det var awesome!

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.