Jump to content
Annons

Var köpa dessa pluggar?


tlubtu

Recommended Posts

Hej!

Vem säljer Vir2's Mojo och Kick-Ass Brass i sverige? Har inte hittat dessa pluggar någonstans. Dessutom saknar jag testversioner för att jämföra innan ev. köp. Skulle vara kanon om det fanns.

Tacksam för hjälp!

Redigerat av tlubtu
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Mojo är rejält mycket bättre än Kick Ass Brass, men båda två är absolut mycket användbara. 🥰 Jag har båda och har köpt dem direkt från tillverkarna:

http://vir2.com/instruments/mojo-horn-section

http://www.samples4.com/catalog/product_info.php?products_id=680

Några demoversioner finns tyvärr inte, utan man är hänvisad till demolåtarna som finns på websidorna.

Link to comment
Dela på andra sajter

Tack för svaren!

Är trumpetare själv så jag är nog ganska kräsen vad gäller blås. Det jag främst vill åt är ett bra saxsound då jag inte behärskar det själv. Finns det någon sax-plugin som är värt att kika mer på? Mojo verkar i alla fall vara den mest kompetenta pluggen för blås. Claes, vilka skillnader ser du främst mellan Kick Ass och Mojo?

Link to comment
Dela på andra sajter

Du har mycket bättre kontroll på allt i Mojo och har många variationer tack vare keyswitching, så att det är faktiskt spelbart live när man har kommit in i var alla switchar finns.

K-A-B är mer att man bygger upp en sektion av olika instrument eller olika variationer av samma - och sedan väljer pluggen vilka som ska spelas beroende på hur många toner man spelar samtidigt etc, medan Mojo är ett instrument i taget, som man har full kontroll över. Behövs fler Mojo-instrument, så är det förstås bara att köra fler kanaler. 🙂

Jag har hört att Saxlab också ska vara bra, men har inte testat det själv: http://www.linplug.com/Instruments/SaxLab_2/saxlab_2.htm

Link to comment
Dela på andra sajter

Lyssnade lite på en demo på saxlab men stängde av den ganska kvickt. Lät lite för mycket samplat för min smak. Eftersom jag vill kunna kontrollera varje stämma separat så verkar Mojo vara det jag är ute efter.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...