Jump to content
Annons

Domännamnsförslag


jivegard

Recommended Posts

ska man inte ha Lusy.se så man ser att ni är Svenskar, lucy.com är som att blanda

äpple med päron.. med de vill jag inte säga att USA är ett päron!! 😐

Annars kanske Lucytheband.com men det låter lite som slött dansband så ni får nog kanske ta och byta namn helt huvudtaget om ni inte löser problemet för det här är inget att skämta om 😄 Ett bra artistnamn, tufft, sexigt,kaxigt namn säljer, missar man de så blir det att knega på hela livet..utan alla sköna miljoner 🙂

Redigerat av kirtaphus
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
borbas (oregistrerad)

LucyOnline låter som om det skulle kunna ha med amatörporr att göra.

Så LucyMusic eller LucyTheBand får min röst.

Fast såklart, gå på det som känns rätt.

Link to comment
Dela på andra sajter

Vad säger ni annars om att stava Luzy med Z? www.luzy.se är ledigt. Rätt fett om ni frågar mig. 🙁

Link to comment
Dela på andra sajter

Strunta i kompromisser där ni byter ut en bokstav eller har en annan ändelse eller liknande. Om jag och mina koola homies från rågsved heter bejnt-görans och vill starta en sajt men bejnt-gorans.com/se/net/u name it är upptagna.. och vi startar bejjnt-gorans.com/se/net u name it då är ju risken överhängande att då besökare ska in på sidan hamnar de på den andra sidan först, eftersom det är mer logiskt.. med risk för att de inte ens hittar vår sajt eller inte kan tänka på fler stavningar, det är kanske inte helt logiskt att man ska addera ett j till i ekvationen..

heter ni lucy.. och lanserar er i usa men stavar med s (lusy) .. vad tror ni amerikanerna gör då? söker förgäves efter lucy, för de kommer ju hitta en massa saker som heter lucy, men inte lusy, för de är ju amerikaner och vet ju hur man stavar lucy.. med C inget annat.. och då är det nog svårt att tänka i några andra banor, då kan de sitta å pilla med lucytheband, lucytheshow, lucythepornstar, iamlucy,lucyupyours osv osv. de kommer inte hitta er iaf.

alltså. försök hitta nått som inte ingen annan har. så slipper ni en massa hemska förväxlingar. se här t ex. jag kallar mig smulan. men! om nån hör mig nånstans och vill kolla min sajt och rent logiskt tänker - "hmm, smulan, borde va smulan.com eller se kanske?" går då personen in på den här länken smulan.se då blir det ju lite pinsamt för mig om jag nu försöker verka seriös i något avseende. det är strunt samma om man inser att man hamnat fel eller inte.. alla har nog inte humor. eller vad det där nu ska föreställa.

edit: haha.. hum. . nytt innehåll på den där sajten. fniss fniss. inte lika allvarligt.. men ändå. smulor och katter?

tjingeling.//smulan

Redigerat av Smulan
Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...