Jump to content
Annons

CHAE

Moderator
  • Antal inlägg

    2 536
  • Gick med

  • Dagar jag vunnit

    71

Allt postat av CHAE

  1. Så Aerosmith räknas som ”schlager” numera? Jaha ja, där ser man🤷🏻‍♂️
  2. Nu händer det krejer i Storforum minsann. Osar good old fredags-tråd lång väg. På en torsdag dessutom! Fint ska det vara minsann!
  3. 😆@”[…] från mellerud och tillbaka”
  4. @slejnard Tänkte på ditt projekt där. Jag gjorde ju samma med Glöd och det gick ju bra. Det började med att jag bara tänkte prodda om 2-3 låtar men slutade med en hel skiva. Nu blev det bara två låtar som blev helt och hållet omgjorda och på resten av låtarna behöll jag det mesta (mixade om rejält och ersatte lite elgitarrer här och där). Det är samna sak med den här EP:n ”Atomvinter” (release 29/4🤩) som är urgammal (2008!) men skillnaden ligger i att samtliga låtar är omgjorda och delvis med modifierade texter. Kan jag så kan du, broder!🤜🏼🤛🏻
  5. …och nu kom snön (igen). Fun times all around🫠
  6. Meanwhile i Storforum… Man ska tydligen gunga på huvudet för att fixa panorama på sin sång. Så säger en självpåtagen exepert i alla fall. Eller så gav personen i fråga något annat tips. Vederbörandes svenska är så trasig att jag faktiskt inte kan utröna vad personen menar…
  7. Wales är fint. Skottland också fast myggen för överjävliga.
  8. Tack för input, broder!❤️‍🔥 Provade att minska storleken på titeln men jag tänker även att jag måste ta höjd för att folk ska kunna se titeln på SC. På tal om det; supertrist man bara kan ladda upp en bild med sina alster😔 Förra gången hade jag en hel ”baksida” med låtinfo m m som inte gick att använda.
  9. Strandbilden är kylig som fan men känns mer ”amatörfotograf” och lite för ”naturig” för musiken på EPn. Fun fact: den översta bilden är urgammal och faktiskt fotad från Vattentornstaket i Norrköping.
×
×
  • Skapa ny...