Jump to content
Annons

KuZ

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av KuZ

  1. Jag och 3 kamrater lirar tillsammans och ska lira för folk mot betalning. Då kommer ju en fråga om faktura som vi då ska skicka. Det kräver ju ett företag. Så till själva frågan. Vad ska man ha för företagstyp ???????????????????? vi pratar kanske omsättning på 20000:- om året eller så. Inga löner bara nya leksaker.
  2. KuZ

    Hur många Watt?

    Många många watt. Mycke mycke slantar Snackar du bas så är det möe watt som gäller. Har en Behringer 300w transing topp. (Till salu billigt men kan inte rekomendera) Den duger som ankare till båten inget annat. Hade tidigare en Fender bassman -73 100w rör. Lät mer och bättre än Behringer skiten men ändå lite klent. Slutade med en Ashdown 500w transing med rör i försteget som är helt OK.
  3. Tackar för alla svar så snabbt. Misstänker oxå överstyrning från basen. Potentiometer låter ju "rätt". Får väl fixa nån låda med lite krafs i.
  4. Har en ny yamaha BB614 med aktiva mickar och en Fender Bassman 100 -63. Så långt känns allt helrätt. Funkig bas och mycket rör. Men Lådan som jag byggt själv låter skit om jag vrider volymen på basen mer än en tredjedel. Precis som om basen helt plötsligt lämnar för mycket hmmmm. Elementet jag har vet jag inte vad det heter men det är en 15" för 3000:- köpt av en som kan sånt här och jag betvivlar inte att han har rätt men det distar och låter skit på mer än 1/3 volym på basen Jag kan ha det så iofs men volymratten har ingen gradering så man vet liksom inte var man är. Slänger jag in en gura utan aktiva mickar istället så låter den underbart. Öhhhhh Frågan som dyker upp är. Kan det vara aktiva mickar som stökar med för "hög"signal till stärkaren? Hjälper en linebox? Jag har nån Boss multibaseffekt som jag testat utan resultat. Byta några rör i Fender toppen ?? Vad för rör??? Mycket tacksam för svar.
×
×
  • Skapa ny...