Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'tube mp'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

Forums

  • studio.se/forums
    • Nyheter från Studio
    • Nyhetstips
    • Medlemspresentationer
    • Allmänt
  • Låtskriveri
    • Komposition, arrangering & låtskriveri
    • Samarbeten
    • Studiofestival
    • Gammal låtkritik
  • Generellt
    • Studiobygge
    • Analog inspelning
    • Redigering
    • Mixning/mastring
    • Mixologi
    • Hörsel
    • DJ
    • Cd/dvd-produktion
    • Liveljud / PA
    • Utbildning
  • Inspelningsprogram
    • Ableton Live
    • Cubase
    • FL Studio
    • Logic
    • Pro Tools
    • Reaper
    • Reason
    • Sonar
    • Studio One
    • Övriga inspelningsprogram
  • Pluggar och samplingar
    • Effekter
    • Instrumentpluggar
    • Samplingar/loopar/patchar
  • Instrument
    • Akustiska instrument
    • Elektriska instrument
    • Trummor
    • Hårdvarusyntar
  • Studiohårdvara
    • Datorer/tillbehör
    • iOS
    • Ljudkort
    • Mikrofoner
    • Studiomonitorer & hörlurar
    • Övrig studioutrustning
  • Köp- och sälj
    • Köpes
    • Säljes
    • Stulna produkter
  • Tyck till
    • Om sajten
    • Tidningen Studio
    • Studio specialnummer
  • Övrigt
    • Musik- och sajttips
    • Enkäter
    • Utanför ämnet (off-topic)
    • Papperskorgen

Categories

  • Files
  • Pop/Country
  • Rock/Metal
  • Jazz/Blues
  • Klassiskt/Filmmusik
  • Soul/Funk/R'n'b/Hiphop
  • Folkmusik/World Music
  • Övrig musik

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Om mig


Facebook


LinkedIn


Skype


MSN


Hemsida


Yahoo


Jabber


ICQ


Stad/plats


Min utrustning


Intressen

Found 1 result

  1. Hej! Jag håller på med sånginspelning med Shure SM7b och har två problem som ställer till det för mig. Problem 1: Jag har köpt en Tube MP (en preamp) som surrar och brusar. Har testat att koppla från internetanslutningen, byta xlr- kabel och att trycka in 20 dB, samt trycka ur 20 dB. Bruset försvinner inte. Finns det någon mer möjlig anledning till bruset som går att åtgärda? Jag har tyvärr inte kvar kvittot på preampen, så i nuläget ligger preampen bara och skräpar medan jag spelar in med SM7b:an utan preamp. Problem 2: På låtarna med mer kräm i sången, så får jag ett hårt, platt, metalliskt och gnissligt sånggljud. Vad kan detta bero på? Avståndet till micken med mera?
×
×
  • Create New...