Jump to content
Annons

Search the Community

Showing results for tags 'record enable'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Avdelningar
    • Frågor och svar
    • Diskussioner
    • Feedback på demolåtar
    • Samarbeten
    • Studiofestival
    • Om studio.se
    • Utanför ämnet
    • Presentationer
    • Mixakuten

Calendars

There are no results to display.

Categories

  • Tidningar och böcker
  • Filer till artiklar

Blogs

  • Olsbergs blogg
  • Ledare
  • Redaktionsbloggen
  • Bobs hemstudioblogg
  • Pro Tools Tutorial
  • Shrine of Distortion blogg
  • Frederick's blogg
  • Lundin's blogg
  • drloop's blogg - i all enkelhet...
  • gurraljung's blogg
  • Jazz blues
  • Akustik & teknik
  • S-bloggen
  • HoboRecs vlogg
  • Kreativt musikskapande
  • Mastring & ljudteknik
  • Nashville-bloggen
  • Claes Holmerups blogg om musikteknik, hörsel, akustik, musikprylar och mixning
  • Gästbloggen
  • Nils Eriksons låtskrivarblogg
  • Anders F's blogg
  • Skapandet av Palma Music Studios
  • Så gjordes musiken till SVT-dokumentären Donationen
  • Trombonistens blogg
  • To be on the Edge - take care :)
  • Rum i rummet - lägenhet
  • Gammal utrustning från Dan Tillberg
  • Clipstreet Sounds Blogg
  • Ljudkort 24 xlr inputs
  • musaploki.se
  • akustisk gitarr spel
  • Henrics hemstudioblogg

Categories

  • Tips
  • Guide
  • Intervju
  • Vintage
  • Nyhet

Product Groups

  • Tidningar och böcker
  • Utbildning
  • Studio (2005-2010)
  • Studio (2011-2013)
  • Videor
  • Specialutgåvor
  • Plusmedlemskap
  • Event

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Stad/plats


Min utrustning


Intressen


Home page


Youtube


Soundcloud


Facebook


Instagram


LinkedIn


Skype


Yahoo

Found 1 result

  1. Jag använder Pro Tools 11 och har gjort så med ett gammalt M-Audio Fast track kort..har funkat som det ska. Nyligen uppgraderade jag mig lite och köpte ett Focusrite Scarlett solo. Efter att ha uppdaterat drivisar och allt med hjälp av Focusrite control så funkade allt som det skulle. Nu helt plötsligt så har det hänt nåt, antingen med PT eller är det ljudkortets "fel". Det verkar som mina preferences har trashats utan att jag gjort nåt. Alla mina recent sessions är borta ur listan. Alla mina sparade favoritpluggar är borta som favoriter. När jag skapar ett instrumentspår och ska spela så får jag ingen signal och ljud om jag inte tar record enable. Det har inte behövts tidigare. Jag fick problem med "pro tools could not initialize the focusrite usb asio". Jag har testat installera om PT och ljudkortets drivisar. Det där felmeddelandet har inte kommit än så länge men märkte nu att jag måste ha record enable för att kunna spela nåt. Jag testade med mitt gamla ljudkort och det har inget med det att göra verkar det som. Varför denna plötsliga förändring ?
×
×
  • Create New...