Jump to content
Annons

Halliz

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  1. Halliz

    Blind Melon

    Nån mer som lyssnat på nya Blind Melon shhhhhhhit va bra alltså,,,,rysningar i hela kroppen=) jag brukar oftast ha förutfattade meningar när det gäller nya sångare i band som jag älskar men det här e kanon. http://www.blindmelonmach2.com/
  2. vilket fall som helst så slipper jag bengla nå mer för nu funkar allt klockrent....3 pitepaltar som belöning så man hamnar i paltschwimmel.
  3. Kan ju förstås vara bordet som är galet. Men kan vara kabeln också. och micen förstås. Kolla så att du verkligen tryckt in kontakten hela vägen (det ska klicka till rätt tydligt). Hm "Bengla" ? "Extra watten" ? Är det sånt där modernt kickersslang som jag inte hänger med i? 😄 Edit: Ja.. njae tror inte jag e nån kickers bengla=krångla och watten= 48v Hur som helst nu så har jag kopplat grejerna enligt din beskrivning men saknar fortfarande en signal till datan. I ljudegenskaper har jag valt Ext 1/2 audiodevice både för uppspelning och inspelning. Gud så krångligt med moderna grejer. Måste ju vara nå instälningar i datorn som är fel antar jag.
  4. Halliz

    Fantommatning

    är det nån skilland på en xlr mick kabel och en Xlr kabel.......kan jag använda en mick xlr kabel som en xlr kabel??
  5. Halliz

    Fantommatning

    Jag har ju fått köpa mixerbordet billigt och nu vet jag varför 🙂 Har som lite bråttom,,,,,brorsan ska gifta sig i new york och jag ska spela in ett klassiskt stycke som dom ska spela upp på brölloppet och då kanske ni kan ge mig tipps på externt ljudkort med fantommatning runt 2000 kr eller nått annat som lämpar sig bäst för den typen av inspelning. Ska nog ta o leka elektriker och skruva lite på Behringer 😉
  6. Halliz

    Fantommatning

    Låter som att fantommatningen är trasig. ph34r.gif OK Jag kan väl lägga ut en 2000 spänn. Jag gör ju mycket musik med midi laviatur,,,har man asio drivrutiner till externa ljudkort???
  7. Halliz

    Fantommatning

    Jo jag har en microfon sladd med xlr-xlr. Funderar på o skippa mixerbordet och satsa på ett externt ljudkort istället. Kan det vara bättre???? kör nu med DSP24 MK II och det kanske är stenålders grejer. Jag fick 48v lampan att lysa igår för första gången och kopplade in micken efter det,,,kan grejerna gå sönder då?? Har ni nått ljudkort som ni skulle rekomendera som räcker för att spela in aukustisk gitarr??
  8. Halliz

    Fantommatning

    Hej,,nu undrar jag en sak,,är helt ny när det gäller o spela in live instrument. Hur funkar fantommatningen?? har en TSM mick och en behringer UB1204. Fantommatningen vägrar o fungera,,behöver jag nå me för att det skall funger? borde ju bara vara o ställa den på ON?? eller?
  9. Hmmm. Har bara fått phantom att funka 1 gång och det va rena slumpen,,helt plötsligt lyste lampan bara och micken funka, kan det vara mixerbordet som e kasst???,,,har försökt och bengla men extra watten vill inte funka.
  10. tack så hemskt mycket för den detaljrika hjälpen,,,grymt bra,,,,puss o kram 😉 ska genast prova.
  11. Halliz

    Snälla hjälp!

    Jag har tänkt o spela in klassisk gitarrmusik men får det inte o funka. Jag har ett ljudkort som heter DSP24 MK II med 2 st balanserade in och utgångar till det har jag kopplat en Behringer eurorack UB1204-pro. Micken heter TSM MT875. Nu till problemet, jag vet inte riktigt hur jag ska koppla grejerna,,,jag kör ljudkortets utgångar rakt in i line in 1 och 2. Det enda sättet hittills som funkat t.e.x till o lyssna på musik. Någon som vet varifrån mixer bordet jag ska koppla till ingångarna på ljudkortet så att jag får en signal till datan och att kunna spela in med micken??? Tacksam för lite hjälp=)
  12. Halliz

    Trumm VST

    Vill bara säga att jag som t.e.x är ny här får ju världens avsmak för det här forumet när vuxna män och medlemmar som har skrivit flera hundra inlägg bara kastar en massa skit på folk och uppför sig som barn i sandlådan. Det viktigaste är väl att man tar ansvar för sina egna handlingar och inte andras. Om någon gör nått otillåtet så ska det väl inte bli mitt problem och jag skall väl inte gå o må dåligt för att andra inte kan köra ärliga program. Oftast när man blir förbannad på någon så ser man nått i dom som man själv har och då räcker det med att titta i spegeln för att finna problemet. Musik= kärlek
  13. Låter proffsigt och bra men dock känns det ändå att man hört melodin 500 gånger förut men det är väl så med trance melodier,
×
×
  • Skapa ny...