Jump to content
Annons

MagnaWolf

Medlem
  • Antal inlägg

    37
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om MagnaWolf

  • Födelsedag 1973-08-08

Om mig

Socialt

  • Skype
    magno44@hotmail.com
  1. Känner en kille på Propellerhead och var med i Beta-testningen av Reason 5. Dessvärre hade jag då ingen dator som klarade systemkraven 🙁 Men Reason , av det jag har fått demonstrerat för mig, är riktigt lockande. Dock är priset på tok för högt för mig.
  2. Till en början så är det enbart instrumentalt. Sen så skulle jag nog behöva en mentor också :-) Har lyssnat mycket på EBM och industrimusik på senaste tiden och har egentligen inte en aning om hur man programmerar beats, bassgångar eller liknande. Det är ju som att lära sig ett helt nytt instrument.
  3. Jag vet inte riktigt hur detta funkar på min dator, men den är ny, har en i5 Intel och har 3GB RAM. Så om jag köper ett externt ljudkort (behöver förresten få tips om vilket) så borde alltså mina latency-problem försvinna?
  4. Nja, jag har faktiskt inspirerats mer av EBM på sistone. VNV Nation, Nitzer Ebb, Apoptygma Berzerk och liknande. Metallen kommer dock alltid finnas i bakhuvudet. Den överger jag aldrig :-)
  5. Tack. Jag testade de drivarna tidigare. En liten förbättring men inte tillräckligt.
  6. Ser ut som att jag blir tvungen att köpa ljudkort. Har en irriterande fördröjning när jag spelar på keyboarden och vad jag har förstått så beror det på det inbyggda.
  7. Risken finns Nu måste jag först fixa mitt latency-problem bara...
  8. Har spelat gitarr i 20 år men nu står jag utan instrument på grund av vissa omständigheter. Då slog mig tanken: jag har ju en ny dator, varför inte börja utforska den elektroniska musiken? Så nu sitter jag här, med en laptop och ett MIDI-klaviatur, och kliar mig i huvudet över hur jag ska starta. Har laddat ner Reaper och några gratis VST-pluggar men har ännu inte fått häng på hur allt ska "kopplas ihop". Än så länge så finns inspirationen där men om inlärningwströskeln blir för svår så kanske det försvinner. Nåväl, där är jag idag. Hoppas att få ut mesta möjliga av detta forum i framtiden.
  9. Tänkte att det kunde vara bra om jag ändå köper ett ljudkort. Men du har nog rätt. Får fundera vidare...
  10. Det är inte den keyboarden jag har. Jag funderar på att köpa den.
  11. Har tyvärr bara det ljudkortet som sitter i laptopen just nu sen så har jag ett Edirol PC-50 MIDI keyboard, that's it. Vad sägs om detta paket? Min länk
  12. Ja, Now what? Vill ha tips på billigaste möjliga verktygen för att göra elektronisk musik. Vill gärna höra om bra freeware/open Source-alternativ till dyra programvaror. Har låtidéerna men inte kapitalet.
  13. Lät bra det där. Vilken utrustning använder du?
×
×
  • Skapa ny...