Jump to content
Annons

ReVost

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om ReVost

  • Födelsedag 1988-06-28

Om mig

  • Stad/plats
    Bålsta
  • Intressen
    Musik finns det något bättre?

Socialt

  • Skype
    Dennis_karhu@hotmail.com
  1. Detta är något man håller med dig om totalt. men synd att det inte fanns text och att det var "fejkgjorda" trummor i låten. annars hade den nog vart toppen
  2. Jag håller med dig lite gran Låten är skön och det är sådant man vill höra men det lät lite för slött på gitarren om man säger så
  3. hmm.. låter bra. =) men det som får mig att tycka sämre om låten är att det är för mycket growl. growl och growl, då menar jag att growlet är något man ska ha ibland i låtar tycker jag. Men det är vad jag tycker.
  4. ReVost

    Ny demo

    Det låter ganska bra låter lite gran som queen of the stone age ibland =)
  5. detta var en ganska skön låt. Men den låter lite som om den skulle vara ihålig på något vänster. men fortsätt så här den är ganska bra =)
  6. ReVost

    trummor

    Men är det inte vanligt att trummisar tar med sig cymbaler? Finner man ett par man gillar så säljer man dem inte. jorå jag håller med dig jag har kollat efter jätte många trummos osv. Men i många anonser osv så står det att cymbalerna inte igår. och det är ofta suveräva trummor men det blir dyrt ändå.
  7. ReVost

    trummor

    Precis den serien vet jag inte men i övrigt låter East pro cymbalerna riktigt bra och är kanon även i studio. Sen kan jag säga att jag har ett East all maple som låter riktigt bra är grymt nöjd. Harware kör jag inte med deras pedaler för det finns så mycket bättre men cymbalstativen är riktigt stadiga och har hålligt längre än tex pearl och en del andra märken jag testat. Ok det är billigt men inte dåligt och helt klart värt pengarna aha ok jag ska till jam.se i stockholm på fredag då får jag väl reda på hur bra dom är =)
  8. ReVost

    trummor

    jo jag vet men jag försöker ligga på så lite pengar som möjligt för jag har inte så mycket just nu. Samt försöka få ut de bästa i trummor och sen köpa det så billigt det bara går.
  9. ReVost

    trummor

    ååhh attans 😛
  10. ReVost

    trummor

    Ta en titt på denna länk http://195.149.144.149/images/73/7338534723.jpg Funderar på att köpa det. Men jag har ingen aning om ifall det är bra eller dåligt. När jag menar med dåligt/bra då undrar jag ifall någon vet om det är bra kvalite på grejjerna så att inte hihaten och cymbaler osv viker sig när man slår på grejjerna. Mitt gamla gick ju sönder hur lätt som helst. Hade ett SX. men måste ha nytt. någon som har länk eller kan göra någon "uppvisning" på hur det låter och hur bra det är?. tack på förhand =)
  11. In Quote var bäst av dom alternativen du skrev
  12. grymt, jag var också där och kolla, det var toppen!
  13. hehe oj tänkte aldrig på det när jag skapade tråd 😆 blev just medlem här 😆 bra att du sa det hellpig =)
  14. tbruce ja det ska jag göra 😆
×
×
  • Skapa ny...