Jump to content
Annons

Ohem

Medlem
  • Antal inlägg

    31
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Ohem

  • Födelsedag 1985-08-22

Om mig

  • Stad/plats
    Höganäs, Skåne
  • Intressen
    Datorer, elektronik, spel, musik och film.
  1. Jag har bara positiva erfarenheter av Thomann, mycket snabba med leveransen och gick snabbt och enkelt att betala med mitt e-kort (MasterCard).
  2. Detta kan vara något? Presonus Inspire: http://www.thomann.de/thoiw5_presonus_insp...bdab1c5a8cb4d50 Studio Projects B1: http://www.thomann.de/thoiw5_studio_projec...1_prodinfo.html
  3. Ohem

    Kompressor?

    Man tackar, det svarade på många frågor.
  4. Ohem

    Kompressor?

    Det har snackats mycket om kompressor här och var men trots sökning här och där så har jag inte blivit klokare. Hittar mest trådar som "denna är bra". Vad är en kompressor? Vad är det bra till? Vad kan man uppnå med det? Är det en rekommendering att skaffa? vad står olika benämningar och förkortningar för?
  5. Ohem

    Tone Port UX2

    Vore inte Presonus Inspire vara ett bättre val för honom? Då där är lite problem med UX2:an som "vitt brus" etc. Jag vet inte hur många problem eler vad Inspire har, men utifrån detta forum så är det inte mycket, eller något alls.
  6. Jag köpte boken för inte så länge sedan, har inte orkat läsa ut den pga så mycket information det finns om rösten och teknikerna bakom den, även för mig som kommande metal sångare. Det finns också en annan variant, Zen Of Screaming men den riktar sig mot folk som redan kan skrika, growla, sjunga men som behöver lite extra hjälp och stöd. "Complete Vocal Technique" tar allt från grunden samtidigt är lättläst. En stark rekommendation från mig. Edit: Lite små stavfel.
  7. Det bästa gratisprogrammen! - http://www.sweclockers.com/forum/showthrea...threadid=601434 Kanske kan vara värt en titt? Använder det själv ch fungerar bra efter lite konfigurerande.
  8. Ohem

    Tone Port UX2

    Jag har äntligen blivit av med bruset, jag skaffade ett billigt Audigy SE och stängde av det interna ljudet på moderkortet så nu är bruset borta även vid lägsta latency, jag har ett nForce4 chipset. Detta är en lösning som funkar för mig och säkerligen för andra med.
  9. Ohem

    Tone Port UX2

    Mystiskt, jag köpte också ett kort men hjälpte inte, hmm. Edit: Jag köpte denna modell http://www.kjell.com/content/templates/sho...5710000,5840000 fast inte från Kjell då.
  10. Ohem

    Tone Port UX2

    NVIDIA nForce2 400. Jag har testat allt.. Andra USB-portar, avinstallera all USB, installera om osv... Inget hjälper. Den kraschar, och enligt fel-loggen så är det min webcam Logitech QuickCam som kraschar!? Jag har även avinstallerat webcamen, men det hjälper inte... Det är snart dags för en ominstallation av hela operativsystemet, får väl se då om det blir nån skillnad? Jag har nForce4 och datorn kraschar också när jag drar ut sladden, nu tar jag inte med den runtomkring och repar så jag stör mig inte så värst men det försvårar en möjlighet. Edit: Har själv nyss formaterat och installerat om allt, hjälpte inte.
  11. Ohem

    Tone Port UX2

    Vad har du för chipset på ditt moderkort?
  12. Ohem

    Tone Port UX2

    Har testat nu med ett USB PCI kort, gjorde ingen skillnad.
×
×
  • Skapa ny...