Jump to content
Annons

Sångerska men teknikpucko

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej grabbar! Tack för alla svar jag fått! Min ambition är att svara alla, men tyvärr har jag lite dålig kolla på vilka jag mailat och inte. Därför får ni gärna maila eller adda mig på MSN om jag inte mailat. Adress: sykkelhjul@hotmail.com Jag är inte så haj på tekniken, men håller på att lära mig. Jag ska inom en snar framtid försöka få ordning på en el två inspelningar där ni kan höra exempel på hur jag låter. För er som undrar: Ja, jag har inspelningsmöjligheter! Kram på er alla!
  2. Hej! Nån som vill ha kvinnlig sång? Här är jag, en 23-årig tjej med erfarenhet från både opera- och revyscenen. Gick en musikutbildning på högskolan men hoppade av eftersom det inte var som jag tänkt mig. Fortfarande brinner jag för musiken och försöker lära mig hur tekniken fungerar så att jag kan producera egna hits i min dator. Jag har en klar röst, lite soulfärgad. Helst sjunger jag R&B, pop och jazz. Techno kan jag också tänka mig att prova på. Lägger gärna sång på just DIN musik med så mycket feeling jag kan..hehe. MSN: sykkelhjul@hotmail.com
  3. Hej! Vilken go´ låt! Jag är verkligen dålig på det här tekniska...Hur gör man om man vill ladda ner den till datorn så att man kan göra ett sångpålägg?
  4. Howdy! Har precis skaffat mig min en SAMSON CO1U, en studio condensormick som kopplas in via USB. Väntar på att en kille ska hjälpa mig att installera bra program på datorn. Tills dess försöker jag få till ett hyfsat ljud i Audacity. Jag har letat som tokig efter reverb men hittar det inte bland effekterna. Det borde ju finnas tycker man. Det finns något som heter GVerb men när jag går inte på det blir jag bara förvirrad. Har försökt prova mig fram med GVerb men resultatet blir alltid helt extremt... det låter som om man sjunger i en grotta. Inget bra! Är det någon som kan hjälpa mig att få till ett reverb.... går det överhuvudtaget i Audacity? Tack på förhand.
×
×
  • Skapa ny...