Jump to content
Annons

Renfield

Medlem
  • Antal inlägg

    178
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Hur löste man automationsprocessen vid inspelningar innan datorerna kunde hjälpa en med det? En del lyfter fram varje ord i sången så att den ska bli på en jämn nivå, löste man sådant genom att manuellt vrida på reglagen?
  2. Eftersom jag har ett nytt ljudkort till datorn tänkte jag prova att köra mitt Mobile Pre Usb till min iPad. Är det någon som har testat det? Jag har tänkt köpa en strömförsörjande usb-hubb men vill inte lägga ut pengar i onödan.
  3. Via ett mail från The Recording Revolution fick jag tips om att börja en ljudteknikkurs som enkelt kan leda till att jag tjänar 500-1000$ i månaden som mixare. Låter inte det för bra för att vara sant? http://www.audioincome.com/sp/24311-order TRR verkar seriöst, så jag är lite förvånad över erbjudandet.
  4. Kan man använda ett Tascam US144 MKII-interface till en iPad 2? Jag har kollat lite på nätet men hittade inget bra svar.
  5. Löste sig! Tråden kan kasseras (hittar inte hur man gör det själv)!
  6. Ska testa att justera ljudkortet! Om det inte funkar återkommer jag!
  7. Tack, ska testa! Om nu det inte skulle funka finns det något annat sätt att förstärka signalen?
  8. Jag använder en sådan sladd man har när man kopplar upp mobilen till datorn för att lyssna via den. Sladden har jag kopplat från hörlursintaget i min iPad till ljudkortet (M-Audio mobile pre).
  9. Jag har några väldigt bra musikappar i min iPad men tyvärr är utgångssignalen så svag att det knappt hörs något i programmet när jag ska spela in. Finns det någon bra utrustning som kan förstärka signalen?
  10. En iRig har jag redan, det jag undrar är hur jag ska koppla in iPaden till datorn.
  11. Gitarrsounden i amplitube är helt enastående och jag skulle vilja spela in gitarr via iPad till dator. Finns det sätt att göra det på?
  12. Vad kan ni rekommendera? Jag funderar på att skaffa ett M Audio Mini Keystation 32 men vill kolla upp andra modeller först.
  13. Tack för svar! Egentligen ska jag göra allt i datorn men jag vill spela in tidiga demoversioner som folk gjorde på 1960-talet, demoversionerna Beatles gjorde av låtarna som senare kom att hamna på Den vita dubbeln är enormt bra!
  14. Tack för svar! Vilken Tascam tänker ni på, 38an?
×
×
  • Skapa ny...