Jump to content

Djungelmeister

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Djungelmeister

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej forumet! Jag har haft musikskapande som hobby i många år, men den musik jag skapat har jag oftast behållt för mig själv och inte "visat upp för allmänheten" så att säga. Jag har dock en liten dröm och det är att släppa en eller flera låtar på Spotify och liknande streamingtjänster. Men oftast tycker jag att mina alster inte är bra nog och det slutar oftast med halvfärdiga låtar som läggs på is och glöms bort. Jag är lite hård mot mig själv när det kommer till min egen musik. Hursomhelst... Det senaste året har jag arbetat på en låt som jag trots allt börjar bli riktigt nöjd med. Jag känner att det här är någonting jag skulle kunna släppa på Spotify och känna mig stolt över. Nu vill jag ha er feedback! Vad är bra? Vad är mindre bra? Är det något jag skulle kunna släppa på Spotify tror ni? Jag arbetar i Logic Pro X och de VST-plugins jag använder är Massive, Kontakt 5 och Spire. Jag har byggt låten efter sången (det är inte jag som sjunger) som är en sample jag köpt.
 2. Linus. Du är underbar! Det var timestretch jag hade problem med och själklart tänkte jag aldrig på den möjligheten innan. I love you man! Kommer du förbi mig någon dag lovar jag att bjuda på ett glas Jäger.
 3. Hejsan. Har ett väldigt irreterande problem med FL studio. När jag väljer en sample ur en ljudbank med wavljud låter ljudet helt mysko när jag använder det. Det låter som att ljudet "dras ut" om ni förstår vad jag menar. Det roliga är att allt fungerar fint i 5-10 minuter innan problemet börjar. Om någon vet, snälla hjälp mig innan jag blir galen! Tack och hej.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.