Jump to content

kajan

Medlem
 • Content Count

  295
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About kajan

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Stad/plats
  Lule

Personlig information

 • Hemsida
  http://www.myspace.com/kajmolin
 • ICQ
  0
 1. ISIS platta Wavering Radiant har snuskigt bra trumljud! Twisted Sisters Stay Hungry har ett så jävla coolt baskaggeljud! Man kan ju undra vem som kom på att den borde låta så
 2. Så jävla bra! Här är ett ev mina band live: Jag spelar stämband.
 3. kajan

  Retied

  För er som gillar rock/punk i stil med NoFx och Bad Religion så kan jag rekommendera mitt band Retied. Vi har precis släppt en platta med många fina bitar http://retied.se/
 4. I framtiden kanske hon sällar sig till Akira Jimbo och Nao Kawakita om hon bara kör på. Det är som ni skriver det där med motivationen, inte alltid helt lätt.
 5. "Medellivslängden för dem som inte dör tidigt är nästan 90 år." Bland det roligaste jag läst på länge..
 6. Najs, får värsta Led Zeppelin-vibbarna!
 7. Rattar budbil och rattar ljud ibland. Båda jobben är riktigt roliga men det är ett jävla bärande Inget av dem är fasta heller och det finns ju en massa för- och nackdelar med det.
 8. Du skrev att du skulle börja jobba med stämningen och det kan ju vara en faktor i det här fallet. Om du t ex har slagskinnen ganska löst spända så kan det låta väldigt platt. Annars får du kolla igenom mikplacering och kedjan från mik till dator så att det är ok.
 9. kajan

  Summa för såld musik

  -02 fick vi iaf ca 5 spänn skivan (ncb-ersättningen tillkommer ju sedan på det), och då tar bolaget ofta mellan 70 och 90 spänn. Priset blir ungefär det dubbla till konsument via distributör och försäljare. Ungefär så var det tidigare men nu vet jag inte iom att de traditionella bolagen troligen har hårdare konkurrens idag.
 10. Det är väldigt intressant det där då många kanaler utger sig för att tilltala så många och anser sig veta vad en viss generation vill och inte vill ha. I själva verket handlar det ju om respektive musikproducents musikaliska bakgrund, dennes nyfikenhet och umgängeskrets.
 11. Håller med, det är tragiskt..
 12. Annars har ni ju musikmixen på svt (1 giant leap)..
 13. Wavering Radiant, fantastisk platta och vilket ljud! Trumljudet är bland det bästa jag hör på mycket länge. Nu vet ni
 14. Låter synnerligen ojordat. Går inte jorden ut till uttaget så är det icke jordat.
 15. Skulle tro att du borde rensa i frekvensträsket, skär mycket och hårt. Verkar, som någon påpekade, vara lite mycket gröt i basregistret. Skär du på rätt ställen kommer du att "öppna upp" mixen och få en mer disktinkt ljudbild. Detta brukar i sin tur göra att du kan trycka ihop den mer i mastringen utan att det låter dåligt.
×
×
 • Create New...