Jump to content
Annons

Robeloto

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag menade inte att det blir bättre musik, men den musik jag vill skapa så är det bättre att användasig av en synth än ett piano. Piano är ganska begränsat när det gäller att göra egen musik. Jag vill fortfarande inte ha någon monstersynth. Har tyvärr inte råd.
  2. Det är sant det du säger. Man får en helt annan upplevelse på vägda tangenter. Dock är jag ganska less piano, är så begränsat, iaf för den musik jag vill skapa. Därför vill jag testa på synth. Märket har aldrig spelat roll för mig. Är synthen grym och i rätt prisklass så köper jag.
  3. Neko - Tack för tipsen! Ärligt talat är jag inte riktigt säker på vad jag vill ha för synth. Men man vill ju ha någon som håller ett tag och som man kan ha riktigt kul med iaf. De där halvmoderna syntharna som du tipsa om såg lovande ut. Jag håller mig dock fast vid att köpa en synth med åtminstone 76 tangenter Yamaha EX-5 var som du sa riktigt billig. Jag hittade tyvärr bara gamla annonser när jag sökte på google. Men får hålla utkik på den iaf! Roland JD 800 var också billig, men den verkade bara ha 61 tangenter, så den är utesluten. Waldorf Q - Fanns tydligen i några olika färger, men den har inte 76 tangenter Virus - Inte hunnit kolla upp det Nordlead 2 - Tyckte de var grymt dyra, iaf av de jag hittade, och färgen passar mig inte heller eftersom jag tycker röd är en riktigt ful färg, men det spelar nog ingen större roll om synthen är bra. Tackar tackar. Ska kolla upp det 😄
  4. hegobald - Tack så mycket! Den synthen såg verkligen intressant ut, men tror dock den ligger i för lite hög prisklass för mig. Jag hittade heller ingen begagnad till ett rimligt pris. 😕
  5. Hejsan! Jag sökte i forumet och hittade konstigt nog ingen liknande tråd. För det första...jag vet nästan inget om synthar, bara om keyboards och pianon, men vet att synthar är mycket bättre om man vill skapa egen musik. I alla fall, nu är det så att till hösten hade jag tänkt köpa mig en Synth. Eftersom man spelat piano en hel del förut skulle jag vilja ha en synth med minst 76 tangenter. Jag hade inte tänkt mig någon riktig monstersynth utan söker en i prisklassen 0 - 6000 kr. Det är ingen här på forumet som vet någon hyfsad synth runt det priset? Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa ny...