Jump to content
Annons

PSG

Medlem
  • Antal inlägg

    138
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Malmö

Min musik online

Socialt

  • Skype
    ake@gkmonarken.se
  1. då är det avgjort! packar om filerna i detta nu 😲 tackar för alla tips!
  2. ja det är ju klart.. följer winzip med alla windowsinstallationer? det är nog bara jag som ignorerat det eftersom jag tycker att .rar är ballare.. how stupid!
  3. PSG

    Paketering av mp3-musik

    Hej! Mitt band delar ut musik på hemsidan, och just nu är den enda lösningen att man kan få en länk till en .rar-fil för att ta hem alla låtar på en gång. Finns det nåt "generiskt" alternativ, en paketeringsmetod som alla kan öppna utan specifik mjukvara? Hilfe!
  4. PSG

    söker ett eq

    Equim är fett, men det kanske inte funkar i Leopard (..ser det ut som på hemsidan..!)
  5. Jag tycker att den mastrade varianten låter mycket bättre faktiskt, mer koncis och definierad på nåt sätt.. kicken kommer ju fram på ett helt annat sätt.. så "inte speciellt bra" vore väl att ta i tycker jag..! detta kanske är off topic, men skulle man inte vilja ha lite av leaden i mitten också? i alla fall på verserna? just nu låter det väldigt fett, men du hade ju haft plats för halva klicken i mitten av panoreringsspektrat om du velat..🙂 detta är väl en smaksak å andra sidan..!
  6. nu låter det ju bättre! men helst ska man ju inte behöva eqa fram det där götta..😄 keep on pilling!
  7. mysigt..! låter som om rummet är helt ok! nya strängar (?) och konvertering med nått bra program (Switch är gratis (och skitbra tycker jag)) så är du nog hemma!
  8. Jag skulle föreslå att säga som det är och ta konsekvenserna - antingen är de med på noterna och håller med, eller så blir det skitdålig stämning och katastrof - lite av en win/win ändå, man lär sig sjukt mycket när det går åt helvete!
  9. Har flera bekanta med levnadsomkostnader på över 50000. Vet ett par som käkar typ oxfilé varje dag och har matkonto på 11000 kr per skalle (utan att vara feta s.a.s). 😄 få ostbågar//:debatt soft livsstil!
  10. vafan?! 20 lax i månaden för "hyra, mat och omkostnader"?! Jag går runt på en vikarielön på 7000, och har pengar över till att spara till studiogrejer..! fan, min polare bor själv i en villa och går runt på 10000.. undras vad han har för omkostnader? Skrivarpapper och lim till klistermärken i tunnelbanan?
  11. PSG

    Midiproblem i Cubase SX3

    hej! när jag spelar in med min CME UF5 i cubase hoppar alla noter som spelas in till första slaget i "clipet" som bildas när man spelar in..! jätteskumt.. det är ingen vidare konsekvens i det heller, några hamnar nån millisekund senare också! Sett från "arrangemangsfönstret", bildas tonerna som långa streck i rutan, tänk er som att det sköts små strålar från avspelningshuvudet bakåt mot starten av klippet, för att sedan bli en gröt. när jag spelar in i reason är det inga problem! tacksam för svar!
  12. många bends? låter skumt..! jag tycker mig se en tendens att g-strängen är den som stämmer ur sig mest av alla, men inte att den gått av! nån gitarrist som har en teori?
  13. PSG

    Hjälp med lyrik

    håller med ovanstående! skriv så att det byter rad där det ska rimma, eller, byter rad varje bar (fyra slag i takten). gillade grejen med PSG, men du menade nog inte mig så det var kanske inte så fett ändå.. själv är jag lite av en rimonanist, det skulle kunna vara fler rim per rad.. tänker du igenom ordvalen brukar det ofta finnas synonymer eller andra uppbyggnader av meningen som rimmar mer. annars var det helt ok, lite mycket vapenfetisch, men å andra sidan inleder du ju låten med att du rycker in, så då har du ju i princip satt ett tema.. kluven där! kul med alla förkortningar! får du till flytet så du bokstaverar varje förkortning kan det bli riktigt fett! men det är bara en idé..
  14. PSG

    Gratis mjukvara

    om du orkar, kan du tanka t.ex Audacity, och sen dra ner gratispluggar för samplehantering, och sen hämta ljuden från t.ex Sampleswap.. men det är ganska jobbigt..🙂
×
×
  • Skapa ny...