Jump to content

benito

Medlem
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About benito

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 03/08/1967

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Skepplanda

Social

 • Skype
  innocentbenito@hotmail.com
 1. Det är F-dur! 😛
 2. Ska hälsa henne det, så kanske det blir mera! :-)
 3. Tack för de orden C! Njae, inga "riktiga" stråkar, vi lånade ljudet från Broomstick Bass "Bowed Double Bass" och spelade det lite högre än det kanske var tänkt :-) Pianot är samplat Steinway från Miroslaw Philharmonic.
 4. benito

  Shut Up

  Rock'n'roll! Fan denna låten e klar. Klar favorit. Ska lyssna igen å skruva upp ljudet. Grattis. Goa gitarrer.
 5. Titel: I wouldn't run Av: benito Uppladdad: 05 Aug 2010 Filen uppdaterad: 05 Aug 2010 Kategori: Pop/Country Dottern fick i nian en slutuppgift i ämnet Musik att skriva om en artist. Boring! Jag föreslog att hon gjorde en egen låt och sjöng in den istället, så skulle jag visa hur man gör. Läraren godkände projektet och här e resultatet. Hennes första försök med egen låt! Betyget blev MVG. :-) Klicka här för att ladda ner filen
 6. 26 downloads

  Dottern fick i nian en slutuppgift i ämnet Musik att skriva om en artist. Boring! Jag föreslog att hon gjorde en egen låt och sjöng in den istället, så skulle jag visa hur man gör. Läraren godkände projektet och här e resultatet. Hennes första försök med egen låt! Betyget blev MVG. :-)
  Free
 7. Hej, jag gillar soundet. luftigt. jAG ska jobba på att få mitt gitarrljud att låta lika bra som ditt. En låt att njuta till, fast det är svårt att höra vad som sägs. Ta fram sången lite. Låten som helhet upplever jag lite för lång, men den lyfter i refrängen när tjejen kommer in. Tack för lyssningen! :-)
 8. Tack Gilbert för hjälpen. JAg har lärt mig en del nytt nu. Och du har r ätt igen: Nu är det f.. dax å lägga sig! 😛
 9. Jo latencychecker har jag redan. När jag får problem så är det tydligen SONAR som står för det. Kan inte hitta några andra enheter som stör. FW kretsar? FW= ?
 10. Jo du har nog rätt i det. Har ett externt Edirol FA-66 ljudkort (firewire), och även om det är bra har jag haft problem konfigurera det ... Men men , man tager vad man haver, och lite extra minne kan aldrig skada :-)!
 11. Tack för ett så snabbt svar vid denna sena eh tidiga timme. Dísken verkar passa mig precis. Men fläkten... sätter man den på hårddisken? Dum fråga? och vad är en "fanmate"? 😛
×
×
 • Create New...