Jump to content

zwiggy

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About zwiggy

 • Rank
  På gång
 1. Det där bruset var det någon som sa beror på att usb-chipsetet, ett ifrån intel, i datorn inte klarar av att ge en jämn ström. Följaktligen bör det inte funka med något annat usb-ljudkort. Edit: Oj, firewire. Ignorera!
 2. Förresten, M-Audio Ozone verkar ju vara ungefär samma grej som KB37. Är det något att ha? Hoppsan, kan man ta bort posts?
 3. Förresten, M-Audio Ozone verkar ju vara ungefär samma grej som KB37. Är det något att ha?
 4. Jo, jag läste lite om den där KB37 för ett tag sen. Den verkar riktigt bra, men tyvärr såg jag att listpriset skulle hamna på över $400 och dessutom orkar jag inte vänta tills när nu hösten är. Nä, jag tror jag kör på en Toneport Ux2 eller kanske ux1, de verkar lätta att ha och göra med, dessutom är de ju ganska snygga Tackar.
 5. Hejhej. Jag har funderat ett tag på att skaffa mig en Toneport UX1 eller UX2, men nu har jag kollat runt lite och hittat ett liknande ljudkort, Tascam US122 (http://www.thomann.de/thoiw5_tascam_us428_demo_prodinfo.html). Vad jag har förstått så är dock mjukvaran Gearbox som man får med till Toneporten en bra grej, men är det verkligen värt de extra slantarna? Kan man inte lika bra köra med Guitar Rig? Tanken är att jag ska köra vad jag ni än bestämmer mig för att köpa tillsammans med Cubase för att spela in lite skoj. Passar på att ställa en liten gröngölingsfråga också; kan ja
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.