Jump to content
Annons

spectacell

Medlem
  • Antal inlägg

    89
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om spectacell

  • Födelsedag 1982-01-01

Om mig

  • Stad/plats
    Malmö
  • Intressen
    Emil är mitt namn. Jag jobbar med service och support på MI7 som är svensk distributör för bl a Steinberg.<br /><br />God afton.
  • Hemsida
  1. Tjena, MI7 finns inte kvar men jag kör fortfarande Steinbergsupport i Skandinavien. Samma nummer och samma mailadress som tidigare. support@mi7.com, 040-630 69 70. Steinbergs supportformulär kommer också till mig. Trist att du har så dåliga erfaranheter av mig MATH. Jag har såklart aldrig för avsikt att dumförklara någon. Mvh, Emil
  2. Hallå! Ingångsbussarna väljer du under varje audiospår efter att du skapat dem. Finns fyra ikoner längst ner under alla dina spår som du klickar för att ändra spårhöjden. Välj minst medium för att se ingångarna.
  3. Steinbergarna har gjort en fin liten tabell här: http://knowledgebase.steinberg.de/110_1.html Det är stor skillnad mellan LE4 och SX3 så det är inte så konstigt att det inte går. Kan inte se att det är så många som går från SX till LE heller... "Once you go SX3 you never go LE4" som dem säger 🙂
  4. Kolla in Audio-Technica ANC-3. Dem är dyrare än vanliga snäckor men är "noise-cancelling". Släcker ut i stort sett allt bakgrundsljud så att du inte behöver spela så starkt.
  5. Group och FX är samma sak i stort sett. Bara det att en FX kanal inte kan senda vidare. I Cubase 4 har dem äntligen fixat så att det är fri routing mellan kanalerna. Då slipper man tänka på i vilken ordning man skapar sina grupper.
  6. Konstigt att ingen nämnt Basshunter. Han gör de festa partylåtarna sedan Gyllene tider!
  7. Tjena, se till att du kör senaste uppdateringen av Cubase SX3 också. Annars kan du ladda ner den här: http://www.steinberg.net/index.php?id=888&L=1
  8. Hallå, den för SE3 säljs tyvärr inte längre. Steinbergarna hade lite strul med den...
  9. Kanske nån vajsing med DVD-läsaren. Testa och se ifall du kan kopiera in hela DVD:n på hårddisken och sen installera därifrån. Om inte det går så är den här också ett alternativ: ftp://ftp.steinberg.net/Download/Cubase_4...nstaller_PC.zip
  10. Tjena, du kan ha hur många instrument tracks som helst och 16 VST instrument uppsatta på det gamla vanliga sättet. Inga problem med drag n drop från EZ drummer till Essential 4. Se bara till att ändra i Cubase preferences under MIDI import så att det inte importerar till instrument track och tror även du måste bocka i Import dropped file as single part. /Emil
  11. Hej Emil.

    Det här var Erik från Klubb Ohm i Borlänge där du lirade för ett gäng år sedan. Snubblade över ett inlägg och mindes att du sa att du jobbade på Cubase-supporten. Ville bara säga tack för senast (även om det var eoner sedan). Ha det gott.

  12. Tjena! Gå till www.steinberg.net / MySteinberg och regga dig och din USB-nyckel där. Sen är det fritt fram att maila mig på support@mi7.com så hjälper jag gärna till.
  13. Hej, har du testat välja MPEX 3 istället för real-time när du fryser ner? Under MPEX har du också olika "kvalitétsalternativ" som kan vara läge att labba med beroende på vad det är för material du har.
  14. Tjena, har du alternativet "Create named file" ibockad? Har du valt filformat 44.1 kHz, 16 bit wav? Har du "Whole montage" ibockad under source? Svaret bör vara ja på alla frågorna. Hoppas det hjälper. Maila mig annars på support@mi7.com.
×
×
  • Skapa ny...