Jump to content
Annons

dunken

Medlem
  • Antal inlägg

    51
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    sthlm/haninge
  1. Optical 24-bit/96kHz S/PDIF In/Out (switchable to AES/EBU va jag fattar har du inte adat
  2. fan va nice jag testa med att först öppna dkfhs med alla micar på slagna det tog ca1619 mb ram för bara trummorna. la sen ditt lite syntar och cubase sa godnatt.va bara att stänganer. sen insatlerade jag ett 1gigs minne till och fick då 3gig totalt,la sen till infon och startade om. laddade dkfhs och syntar och det lira hur bra som hälst. vill bara tacka för infon det va fan det bästa sen farmor bran inne
  3. Focusrite Saffire e väll firewire och emu 1820 är pci,ska du köra på laptop e väll svaret saffire. men kan du få tag i ett emu 1820M så köp,trodde dom ersats med emu 1616 som har extern powersuply vilket leder till enu en grej att slå på. sen kolla upp drivisar för vista osv om det fins!! hur många ingångar behöver du det skiljer ju en del på dessa 2.
  4. dunken

    WAVES SSL

    det där låter som error 30. jag har då både sett och hört ssl i nuendo 3.0 så det e nog inte i nuendo felet ligger
  5. för att oavsätt progg och pluggar kunna öppna låten i helhet. jag kanske jobbar i cubase men min polare kanske jobbar med pro tools. och han i sin tur villa ha 40 kanaler mic läckage på trumorna.det handlar väll om att ha kontroll över låtarna.och om ett år kanske jag har andra förusättningar vad det gäller datorer pluggins osv,men jag kommer förmodligen alltid kunna öppna en wav fil.
  6. hmm fan tycker det borde finnas nått smidigare sätt.men man kanske e bortskämd med superiors bounce funktion osv men jag gillar verkligen soundet i bfd.och skulle verkligen villja få ett smidigt flyt att jobba me det.just nu känns det mest frustrerat!! 😎
  7. noob hjälp jag blir fan galen. hur gör man för att få BFDs midi filer till wav filer från bussarna?? alltså OH kick HIHAT osv osv. att exportera till en stero mixdown fattar jag men det e inte vad jag vill ha. utan mer så som i dkfhs när man bouncar och får 15 separata wavs att mixa med.plz någon kanske kan hjälpa till här??jag använder mej av cubase sx3 om det kan hälpa till att veta.
  8. utforska dvdn gå in i mappen pc där liger instalern om jag mins rätt??sen e det väll bara dubel klicka på den!! sen e det väll bara väll välja vilken disk osv
  9. du kan få en ölkapsyl av mej men då får du pröjsa mellanskilnaden doh!!
  10. det blev en pod xt live. kunde inte tro att skilnaden va så stor mellan 2.0 och xt.
  11. känner mej lite splitrad just nu.boss e ju alltid boss alla har vi väl ägt den oranga disten senn 80talet. men sen får jag för mej att om jag köper gt-8 så e det bara det man får man kan inte upp datera den lixom. line 6 har usb och då packet för nerladdning och firmwere osv,det e väll bra . sen har man polare som köpt tone port och dragit hammaren rakt i genom plasten och säger att det va det värt för line 6 och deras nasse progg kan dra åt hel.. så fan vet. nu jag har en pod 2.0 som har 1 bra comp ljud,men vill ha mer!!! och 4papp för bossen eller 5.500:- för xt live!!1500spänn i skilnad för bra eller anus spelar ingen roll.tonelab e inget för mej jag ryser bra jag tänker på en vox ,kan lixom se status Q på grönan i slitna jeans 1976. jag e så såld på 80talets metal typ keepers med helloween och senare masterplan (jo jag e gammal kommer i håg när jag såg kiss på ericsdahlsbadet med ironmaiden som förband 1980 biljeten kosta 65 spänn det ni)det kanske inte finns någon pedal som låter 80tal men skam den som ger sej.
  12. e det något som man köper via deras hem sida eller e det gratis??få saker e ju gratis nu för tiden.får kolla upp det där med metal packet. usb port ger line6 ett plus.
  13. dunken

    GT-8 eller POD XT LIVE

    någon som kan ge ett råd på dessa 2,vilken som har bäst dist,reverb mm. har kollat runt lite men ej kunnat se för eller nackdelar. har fattat att bossen har högre inlärnings kurva typ men kanske något bättre fx änn poden,stämmer detta eller??? ska till lägga att jag kör mest metal hema/cubase. bra eller anus hjälp mej välja sitter med en pod 2.0 nu så jag antar att vilken jag änn väljer så blir det väll bätre..eller?? fins kanske någon som siter med en tillsalu! (även pod xt om priset e rätt)bara pm:a
  14. ja jag har testat i en mix osv satt välstöre delen av dan och trixa osv. jag ska ta ett exempl. om du slår en virvel på virven UTAN humanizer då låter det inte så bra eller hur!!viss k-pist ex uppstår,fast men humanizer så försviner k-pist effekten och det låter schyst.detta saknar jag på kaggenarna!! jag önskar att det fans ett val för höger och vänster kagge typ defmetal kick 1-2-3 med ett halvt tonsteg som skilnad,då skulle man kunna välja def kick 2 vänster och def kick 1 höger och till sammas med humanizer funktionen få det att låta dynamiskt mer rätt.jag kan inte minnas att jag har hört ett dubbel kagge set där båda baskaggarn låter exact lika dant. och hadde det funits separata kanaler i EZX DKFHs egen mixer skulle jag ha gort separata wav filer av bara kaggarna och sängt den enna ett halvt tonsteg men inte heller det går,för det fins bara en kanal för båda kaggarna. jag gnäller inte ljudet på trummorna i sej utan på hur det behandlas.sen kan jag inte förstå varför kaggarna inte har separata kanaler i mixern?? jag vill värkligen inte säga att detta e en dålig plugg osv den kostar inte nämn värt mycke!!och det låter verkligen bra för övrigt.men det käns lite som sex med kondom,det funkar men det e inte perfect.
×
×
  • Skapa ny...