Jump to content
Annons

Zefhyros

Medlem
  • Antal inlägg

    66
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Zefhyros

  • Födelsedag 1987-02-01

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Mitt i mellan Umeå & Övik
  1. från http://www.youtube.com/watch?v=-bF5j7Ym4os#t=5m19s till 6:06
  2. Jag trodde att "true" black metal skulle nämnas här, men tji fick jag. 😮
  3. Dock så tycker jag att "Nothing Else Matters" saknas på den där arga lappen. 😆
  4. Metallica har också erbjudit i princip samma sak (digitalt i mp3 och FLAC) sedan 2004.
  5. Köper mycket skivor från utländska distros, det händer att jag köper cd skivor från Sverige ibland med det är sällan. Det finns två skivbutiker cirkus 5 mil från där jag bor men det är inte så ofta jag besöker dem pga utbudet. Av samma anledning så använder jag inte Spotify och ser inget personligt behov av det eftersom jag rippar mina skivor när jag får hem dom (Men jag kan se att Spotify kan vara till nytta för andra). Edit:Glömde att nämna åldern, jag är 22.
  6. Begreppet "Crabcore" har myntats tack vare denna video (kika en speciell pose från en av gitarristerna runt 1:17). Uschbah.. EDIT: Det värsta är ju det faktum att det är ett seriöst band.
  7. Snålvattnet flödade friskt första gången jag såg den där videon. 🙂
  8. Zefhyros

    Solo C

    Vad jag såg när jag prövade den igår så finns det noisegate inbyggd (mem jag kan ju iofs sett fel). Låter ganska gött också. Drog hem Guitarhacks impulser och ska pilla lite och se om man kan få nåt gött ur den inbyggda cabinetterna.😕
  9. Zefhyros

    Original

    hmmm..Jag har för mig att jag minsann sett ett litet "Bakom Kulisserna" reportage om denna film på SVT:s hemsida (rätta mig om jag har fel). Grattis! EDIT: Jajjemänn! Detta Såg att det fanns nyare material nu där.
  10. Abramis=teh shizzle Kommer definitivt att kolla in detta imorgon.
  11. Zefhyros

    4sound

    hmm..kanske man ska ta och snacka med pågarna på 4sound i stan (Umeå) då imorgon om detta. Är det någon som vet om dom nordligare f.d 4sound butikerna kommer att gå tillbaka till Estrad namnet nu eller kommer dom att vara helt självständiga?
  12. Fan va gött! Grattis Håkan !
  13. shit pommes. Det börjar arta sig:) Undra om man inte ska belöna sig med att köpa en discounted license när studielånet kommer.😄 (Iallafall värt att pröva trial'en)
×
×
  • Skapa ny...