Jump to content
Annons

dyngapa

Medlem
  • Antal inlägg

    17
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av dyngapa

  1. Tack för delad artikel. Jag hade 303an efter jag sålde den har jag bara gjort dålig musik. Denna ska jag nog skramla till alltså. Personligen mkt roligare att ratta och spela än att klicka och spela.
  2. Har en stram budget till mitt musikskapande för tillfället, ska flytta genom halva Sverige och har familj bla bla... Så duger reason 10 Essential tycker ni? Och kan man köpa till enstaka instrument och effekter senare av det man behöver?
  3. Tack. Jag vill bara kunna höra djup bas så att jag ska kunna mixa den så den inte slår igenom på färdig mix. Har alltd mixat i lurar och hifi talare så vet inte hur bra ett par aktiva studio monitorer är/ klarar av i basregistret. Kanske inte ens beh woofer. Kanske ska inköpa ett på htalare först sedan woofer om det behövs.
  4. Vill kunna mixa med djup tung bas, vad bör man tänka på då?
  5. Jamen bra svar. Ska kolla vidare på era tips. Trevlig helg
  6. Hejsan Jag söker ett par monitorer som klarar fet bas. Ca 3000kr? Är det för lite i budget?
  7. EDIT också, fick det att funka
  8. Jag vet inte om det finns, men det finns däremot en ny bok som heter Julpop som innehåller en massa jullåtar - både traditionella "svenska" jullåtar och diverse amerikanska slagdängor mm. 179 spänn för väldigt många bra låtar. Länk till boken här. Men det är inte med utskrivna pianoarrangemang, det är med melodi, text och ackordanalys. Så om din pappa spelar ackord på piano skulle den kunna passa bra. Och ja, jag jobbar en del åt förlaget som ger ut den här boken så det här tipset kan också anses som reklam. (Och nu tror jag jag har varit tillräckligt tydlig med tanke på tidigare diskussioner om produkttips.) Mvh Henrik tack ska du , kan vara nåt. ska kolla upp den
  9. Hejsan, Jag undrar var man kan hitta julsånger PDF -format eller liknande för nedladdning? För piano inte trad. mer typ schlager eller vad det heter. Ge till pappa som lär sig piano nu. Finns det nån bra gratissida eller så där man kan hitta nedladdningsbara jullåtar. Han fick julvisor när han fyllde år en bok för 350 kr, men den var tydligen ingen hit så...Tack för all bra hjälp. I förhand
  10. dyngapa

    egna beats

    Jag sitter o klickar i noterna. Jättekul ( mina midi kablar e på vinden. nyckeln har syrran) i Australien Bryta upp?jag jag ska det. Men som någon sa: Övning ger färdighet. bränn dig på fingrarna några år sen jäv..lar. Upps lite gammal tråd....
  11. Tack för alla svar. Ska börja leka med NN XT då. den verkar lätt att börja med. blir ju gratis då också. fast går det att importera wav aac och dylika filer för bearbetning . Jag använder iof Sonys soundforge till sånt. Kan någon rekomendera en enkel lösning för att klippa och lattja med röster från filmer. men även rytmer. Kanske skulle jag anv. recycle då? EDIT: jo det gick. tack f hjälpen alla. Rock on.
  12. Undrar vilken av alla samplers är mest enkel använda. Behöver dock en som klara det mesta. Något tips? Har en PC med reason och cubase för autetisk inspel. men vill smapla mer. Kontakt? Är den bra jag gav den inte någon ärlig chans sist kanske. recycle har jag inte provat, vilka finns det mer? Behöver inte vara apdyra.
  13. hiphop? e inte det helt ute hahaha. försök med trummor och en bas + klinga. Lev väl och väx
×
×
  • Skapa ny...