Jump to content

jellyboom

Medlem
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About jellyboom

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 09/17/1975

About me

 • Kön
  Kvinna
 • Stad/plats
  Stockholm
 1. Tack! Vad trevligt med lite feedback, och dessutom positiv
 2. 28 downloads

  Hej! Nu har jag mixtrat lite med låten som jag laddat upp tidigare. Någon vänlig själ gav mig en femma i betyg sist , men jag hade ändå lust att lägga till och ta bort en del. Har lagt till lite "noise", lagt på ett filter på rösten o lagt till en liten melodislinga, t ex. Bättre eller sämre? Kommentarer uppskattas.
 3. File Name: moonman project -are you ready remix File Submitter: jellyboom File Submitted: 18 May 2008 File Category: Elektroniskt/dans Hej! Nu har jag mixtrat lite med låten som jag laddat upp tidigare. Någon vänlig själ gav mig en femma i betyg sist , men jag hade ändå lust att lägga till och ta bort en del. Har lagt till lite "noise", lagt på ett filter på rösten o lagt till en liten melodislinga, t ex. Bättre eller sämre? Kommentarer uppskattas. Click here to download this file
 4. 14 downloads

  En liten låt som jag knåpat ihop, vad tycks? För lång, för kort, vad saknas? Alla tankar uppskattas varmt.
 5. File Name: moonman project - are you ready File Submitter: jellyboom File Submitted: 20 Apr 2008 File Updated: 24 Apr 2008 File Category: Elektroniskt/dans En liten låt som jag knåpat ihop, vad tycks? För lång, för kort, vad saknas? Alla tankar uppskattas varmt. Click here to download this file
 6. jellyboom

  Apogee Duet?

  ok, tack för svar. har någon några andra förslag på ljudkort i duettens klass under 5000, och helst ganska små i storleken (alltså inte bökiga att ta med)?
 7. jellyboom

  Apogee Duet?

  Har precis gjort mig av med min Mbox2, går nu över till Logic, Pro tools var inte min grej.. Läser om Apogee Duet, låter väldigt lockande. Tänker spela in en del akustiska saker, piano, sång, ljud, samt en hel del mjukvarusyntar. Är det ett bra val? Har läst att den inte har en midi-ingång, betyder det att jag inte kan koppla en fysisk synt (typ mickrokorg) till datorn alls?! Måste finnas något sätt.. Tacksam för förslag och tankar. Har en Macbook och vill inte lägga med än 5000:-
 8. Den här frågan kanske hör hemma på inspelningsforumet.. men ändå. Jag undrar, blir det någon försämring när jag gör om ett instrument-track till audio? Har en hel del instrument-pluggar som drar satans mycket cpu om man har dom aktiva hela tiden, så jag kör om dom till audio-tracks och gör instrument-tracket inaktivt. Är det rätt tillvägagångssätt? När jag gör om spåret till audio, blir det någon försämring i ljudkvalitén? Tycker det är lättare att jobba med effekter o dyl med en audio fil. Har nån något bra tips förresten om nån plug som tar bort sådana där irriterande ljud när man har haft micken för nära?
 9. Har just kommit på svaret, postar det ifall nån har liknande problem.. Verkar som om pluggarna på cd'n inte är universal binary, gick in på digidesign och laddade ner nya versioner av pluggar och allt funkar. authorisationen är ju redan på iloken så det är bara att köra. bra va.
 10. Jag har senaste versionen av pro tools, 7.3 Har hittat pluggarna i findern nu, men de dyker fortfarande inte upp i pro tools..
 11. Har just kommit på att jag faktiskt har installerat och registrerat hela factory-paketet för Mbox 2, men var sjutton är pluggarna?? Får inte upp dom någonstans i pro tools, och när jag kör installationsdisken så säger den att det redan finns installerat. Har försökt att kolla i findern men hittar inget (är rätt ny på mac..) Och att leta på spotlight går ju inte för den är avaktiverad.. Och Ilok:en är i och lyser. Har ett gäng instrument pluggar som dyker upp och funkar men inga av de som följde med. Har någon tips på vad ska göras??
 12. jellyboom

  cpu trubbel

  Har laddat en sampling bara.. tror jag. ska kolla det där med dfd, men tror att jag har den aktiverad. Ser nu att jag har Mboxen kopplad till bakre usb-porten, alltså den närmast skärmen. Måste jag installera om allting eller räcker det att jag bara kopplar ur och flyttar?
 13. jellyboom

  cpu trubbel

  Ny fråga.. Har en ny macbook 2,33 med 120 gig. Pro tools LE, allt uppdaterat. Har även gjort allt det som står att man ska göra med datorn. Har cpu-mätaren framme för att hålla koll. Nu försöker jag spela in ett instrument-track med Kontakt 2. Och efter 2 minuter inspelning får jag en cpu overload. Mätaren ligger inte ens i närheten av 100%, men den röda delen lyser längst till vänster (vad är detta förresten?). Jag klickar bort den regelbundet men den dyker upp hela tiden ändå. Jag har inga andra pluggar öppna utan bara Kontakt 2. Och det går att spela in typ 1-2 minuter högst innan den kajkar ur. Why??
 14. aha. tackar för utmärkta tips! ska genast prova.
 15. Kanske en dum fråga, men är lite ny.. Har en Macbook 2,33 och kör pro tools le. har en drös native instruments pluggar, kör en eller två åt gången, men då får jag en cpu overload-tjosan, även om mätaren ligger på kanske 10 % (fast det lyser en röd trekant längst till höger som jag klickar bort). Går det att frysa spåren, eller omvandla instrument-tracket till audio? När man kör bounce to disk blir det ju hela låten man bouncar, går det att göra det med enstaka tracks? tacksam för tips!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.