Jump to content
Annons

EQ_krav

Medlem
  • Antal inlägg

    50
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om EQ_krav

  • Födelsedag 1987-02-28

Om mig

  1. Säker på att det inte är en 38" akustisk gitarr? en klassisk gitarr alltså. Har iallafall aldrig hört talats om märket du beskriver.
  2. Röstar på att du köper ett micscreen, de är vldigt användbara i den lilla hemstudion. Ett litet mickbås är aldrig kul och de ska va välgjorda och rymliga för bästa resultat.
  3. Köpte ett uad kort till.. Ska köpa två st focal twin när jag får pengar nästa månad..
  4. Hur går det för er? vad kommer en studiolokal till att kosta i månaden?
  5. ahh okej.. så man använder den för att koppla in exempel en extern kompressor till mixerbordet? har jag uppfattat det rätt?
  6. EQ_krav

    vad är en patchbay?

    satt flummma i musibörsen tidning..såg en patchbay..en jävla massa ingångar, vaf an har man det till? man kan väl endå inte köra in 60 gitarrer på den o sen bara gå loss o rocka, enbart ingångar lixom, till vilken nytta??
  7. EQ_krav

    micbås

    hehe jo..det var en fiffig ide ju...men hur pass bra dämpar det lixom? jag vill ha så bra dämpning som möjligt...den där länken ovanståennde skickade verkkade som ett alternativ..ska kolla närmare på det i morgon känenr miog lite för trött nu.. fler förslag tas gärna emot.. edit: har kollat lite mer på reflection filter just nu...det verkar va enfifffig uppfinning, skulle va skoj ifall studio gjort nån test på det...det är ju en helt ny grej vad jag förstått?
  8. EQ_krav

    micbås

    okej...hur menar du då?? jag ska försöka göra en bild i paint eller nåt på hur rummet ser ut och hur jag har det möblerat, då är det kanske lättare för er också... satt och funderade på att klä rummet med ljudabsorbb men det blir ju svindyrt... äggkartonger var det nån som sa men enligt mig är det så jävla dåligt och gör knappast ljudet bättre... gick inte att ladda upp filen, men jag kan förklara.. rummet är 4x3 meter..finns ett paino, skrivbord där jag har dator och midikeyborad, gitarr och basförstärkare, bokhylla med lite lite lite böcker på, piano..det är tre meter högt till tak...inget ljudabsorb material alls...what to do? hanjohnny ditt förslag lät inte så pjåkigt men om jag skulle ljuddämpa exempel hörnan bör jag väl bygga ett mikbås i hörnan då?? elller?? ljudet går ju endå ut över hela rummet även om jag dämpar bara hörnan där jag sjunger? :S
  9. EQ_krav

    micbås

    tjenna..just nu kör jag en hemstudio på mitt urm utan micbås, får så jväal taskigt ljud näår jag sjunger...så nu tänkte jag bygga ett micbås i stolek med en duschkabin.. vad behlver jag..jag har min kompis som jobbar som snickare som komemr hjälpa mig..men för att få ett så schysst ljud osm möjligt..vad behöver jag?=
  10. EQ_krav

    digitalmixer

    ahh pyssel har man nog mmed, jag har låst lite andra trådar också om controlers, det verkar mest va skit, dom du säger, att ställa in dem tar en jäkla tid...så egentligen borde det va likabra att köra med tangnentbordet eller musen:)
  11. jaa..asså det låter ju bra och sådär, men just det att jag tycker den blir för låg när jag lyssnar på den lågt... jag ska pröva mixa den på låg volym och då ska jag mixa den lite högre och se ifall det hjälper...
  12. nämen den hörs skum. när jag kör den i stereo och i bilen.. jag vill ha mer power i den eller vad man ska säga...
×
×
  • Skapa ny...