Jump to content
Annons

easy_dog

Medlem
  • Antal inlägg

    209
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Om det gäller public domain filmer kan man väl sampla hur som helst iaf?
  2. easy_dog

    Stall till "tele"

    Jag köpte ett nytt stall till min telebyggsats som jag satte ihop för ett tag sedan och självklart passar inte skruvhålen. De två yttersta skruvhålen sitter bra men istället för två mellan där så är det bara en och det gör att det inte passar den sista skruven. Vågar jag strunta i den mittersta skruven eller kommer gitarren skadas av det? Har ingen borr så jag kan inte förborra nämligen, därav funderingen. edit: Nu spelar det ingen roll längre, mitt ögonmått ljög för mig. Stallets skruvhål matchar inte överhuvudtaget, får byta ut det.
  3. Limpan: Den sidan verkar ju bra, med lite tur får jag dock La bella strängar genom en annan butik. Får se om de kan ta in de, inte fått svar än.
  4. Cruncher: 26½ om jag inte minns fel, det är en schecter c8 hellraiser.
  5. evilrocker: Självklart fick jag ett mail om att 0.80strängarna utgått från sortimentet(fast i första hand undrade de om jag inte skrivit fel i min beställning, hehe) och blev föreslagen en bassträng istället. desvaenger: Verkar inte som de har större än 0.74 där? Förutom i ett baritone set, men då köper jag ju en massa strängar som inte används.
  6. Ok, ska kika lite på det. Beställde en 0.80 från de iaf, bör bli dugligt om inte annat. Så kan jag leta efter större om det behövs.
  7. Tack som fan 🙂. Den sidan bokmärks direkt, förhoppningsvis räcker en 0.80 till då det var det maffigaste de hade.
  8. Jag har lite svårt att få tag på en tjockare Fsträng till min 8strängade. Nu sitter en 0.74 där och det fungerade bra i F# men nu har jag stämt om till GCGCGCGE och då är den slapp som fasen. Har läst att det finns tjockare strängar att få tag på och har mailat med en butik men enligt de finns inte större än 0.74. Men har sett på sevenstrings forumet att det finns upp till 0.90 men ingen sida jag hittade skickade till sverige. Testade med en bassträng men ringen är för stor och går inte riktigt i hålet, vill inte riskera att spräcka ngt när jag stämmer upp strängen så jag övergav den idén. Någon här som vet om en sida som har 0.80-0.90 strängar och som skickar till sverige?
  9. Kollade runt efter info och hittade den här http://gmf.jetshop.se/tung-oil-3-cl-p-3062-c-1103.asp Kan den vara ngt? Enligt infon passar den mig utmärkt verkar det som. Köpa 3-4 såna istället kanske?
  10. Vallhagen: den guiden hade varit kanon, men jag gick över till att olja/vaxa istället.
  11. Hur många lager olja räcker? Ska jag hålla på tills trät inte suger åt sig längre? Är det bara och köra lager på lager eller ska jag vänta ngt? Vad polerar jag med? Vilket vax ska jag använda? Är balsamterpentinen verkligen nödvändig?
  12. Ok, 50/50 kokt linolja/balsamterpentin. Kokar jag den själv eller finns det att köpa förkokt? Så i trät bildas ingen värme utan det är trasan som är faran? Hur gör man sig av med trasorna utan att bränna upp soprummet?
  13. Kan man köpa kokt linolja eller är det ngt jag måste göra själv? Bara kokt eller som det föreslogs både och? Vilken blandning av olja + balsamterpentin? Om det nu är brandfarligt så man måste dränka trasan/kökssvampen i vatten hur är det då med gitarren? Vet att det blir många frågor, men hellre 110% säker än att något går åt skogen! Tacksam för all information som hjälper mig!
  14. Efter lite efterforskningar så går jag över till oljning/vaxning istället då jag inte har möjligheter att lacka ordentligt.
  15. Det är väl är iofs sant, skruvarna går ju igenom ändå. Första gången jag ger mig på det här så jag oroar mig för det mesta och försöker förbereda mig så gott jag kan. Så det enda som jag behöver göra mer eller mindre är att maskera ovansidan av halsen egentligen?
×
×
  • Skapa ny...