Jump to content

drloop

Moderator
 • Content Count

  10,651
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

drloop last won the day on November 16

drloop had the most liked content!

Community Reputation

529 Utmärkt

About drloop

 • Rank
  Nåt med rymden vore kul

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Kosmos
 • Intressen
  Musik... Segling... Mat... Vin...

Personlig information

 • Hemsida
  http://www.ballisticrosesmusic.com

Recent Profile Visitors

184,410 profile views
 1. Inge vidare, låtar man den stå så blir det skinn på den.
 2. drloop

  Asio4all

  Har du tagit hem den härifrån? http://www.asio4all.org/ Finns en hel del fulsajter där man kan ladda hem gud vet vad... Se till att ha 64 bitars versionen om du har en modern dator.
 3. Nya tider, lägger hellre pengar på marknadsföring än på en pyttelite bättre förbättring av en master. Krassa ekonomiska beslut. Återkommer i veckan.
 4. Nu när du är dig själv och med just den bilden så tror jag att jag sett dig... spela live... ???
 5. Mmm, låter som en möjlig IRQ krock mellan ljudkort och grafikkort. Stökigt att rätta till. Men kör som sagt Latency Mon så kanske du får ett vettigare svar. På en av mina datorer råkade jag få ljudkort och grafikkort på samma IRQ, katastrof och det tog dagar att fixa till. en hemsk upplevelse.
 6. Kolla med det här verktyget. https://www.resplendence.com/latencymon Det ger svar på om det är någon drivrutin som bråkar. Problem uppstår vid lite last, jag hade liknande problem med CPU spikar men de märktes inte förrän lasten av pluggar kom upp i ca 30% då började ett digitalfräs som inte var så najs och vid ca 50% gick det inte att jobba. Windows optimering löste problemet. Nu kan jag köra mitt Focusrite Scarlett 2i4 gen 1 på 64 samples buffert nästan till att datorn nåt 100% CPU last. Innan var det knappt alls användbart...
 7. Skall mastra i veckan. Spännande och lite scary. Gör det själv den här gången. Jag får se det som det är, ingen som lyssnar bryr sig egentligen. Det är bara mina egna spöken... tror ni får ta och vara testpublik boysngirls...
 8. Har du kollat CPU mätaren (eller DSP) så att den inte spikar?
 9. Hur låter det med det interna ljudkortet? Har du provat att avinstallera Focusrite drivrutinerna? Och om du avinstallerar och installerar igen, se till att följa installationsanvisningarna. Finns instruktioner på Focusrites hemsida om hur du optimerar Windows. Läs igenom och följ instruktionerna.
 10. Vi får se. Man skall ha tid att hålla i grejer. Men vem vet.
 11. Snuttar är bra. Till slut blir en snutt tillräckligt ok för att jag skall göra klart den. Just nu testar jag den här tex. Sakta men säkert bygger det på och kanske kan bli en bra låt
 12. Da fuck! Vad är det för påhopp! Går ut med soporona och får energi för att skriva en rocklåt. Springer jag en mil så kan jag göra en bra syntlåt.
 13. Pillar med nåt nästan varje dag. Det är en grymt rolig hobby!
×
×
 • Create New...