Jump to content
Annons

Dean1984

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Dean1984

  • Födelsedag 1984-11-05

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    malmö

Socialt

  • Skype
    walle61112@hotmail.com
  1. Dean1984

    spara filer

    Tja! Är så att jag ska ominstallera min dator och jag har en låt i cubse som jag har arbetat väldigt hårt med. Är det bara till att spara själva projectet på dvd? Eller måste jag också spara alla audiofiler till projectet? Bör tilläggas att jag använder Ezdrummer, amplitube 2 och trilogy. Tack på förhand.
  2. Dean1984

    Ezdrummer

    AHA nu jävlar funkar det, Tackar så mycket för svaren.
  3. Dean1984

    Ezdrummer

    Tjenna! Har pr inskaffat ett Ezdrummer. Jag har en fråga om hur man spelar in trummer på olika kanaler. Just nu så har jag trummorna på en midikanalmen det låter för jävligt. Skulle helst vilja ha symbler, baskagge, virveltrumm, på olika kanaler.Någon kunnig inom detta ormråde? Bör tilläggas att jag har Cubase sx3
  4. Dean1984

    Sacrifise

    LÅTNAMN: ARTIST/GRUPP: GENRE: LÅTLÄNGD: KOMPOSITÖR: PRODUCENT: EV. MEDVERKANDE: INSPELNINGSÅR: FORMAT: (ex. mp3/ogg vorbis/aac osv) STORLEK: (ex. 5.3 megabyte) STATUS: Skiss/Färdig demo (OBS! Färdig demo kan även komma att recenseras i papperstidningen) ( LÅTLÄNK:) En låt till min bok som jag arbetar på.
  5. Tack för svar, jo jag har pluggat in lurarna i där det är en blid på lurar, så det borde vara rätt. Fast det kan nog stämma att hörlurarna är lite tröga, det är ju trots allt bara vanliga freestyle högtalare.
  6. Dean1984

    Please God help me!

    Yja evrevone! Jag har precis inhandlat det externa ljudkortert UA-4fx Edorial USB. Jag håller på att försöka utnytja dessa "trevligheter" på min dator och det fungerar hyftsat. Problmet ligger i att mästarna på ljudkortets output mätare går på det röda, men det är ändå ganska låg volym i hörlurarna. Någon som har något tips?
  7. Dean1984

    överföring?

    Undrar om någon vet ifall man kan överföra en låt som man har spelat in på en Casio 900 (song memory) till cubase och spela upp den där?
  8. Dean1984

    plug-in

    ÖÖÖ jag kanske är lite efter, men vad är en plug-in?
  9. Dean1984

    Tjennmoss

    Oj verkar som jag har glömt att presentera mig. I vilket fall heter jag Andreas. Är precis nybörjare inom det här. Lirar gitarr och piano. Försöker just nu att lära mig hur Cubase fungaera, men det är så mycket så jag blir störd ... hör ni. Totalt störd. Det finns så mycket och alla dessa knappar AAAAA! Jaja jag tänkte att det skulle hjälpa mig att gå med här.
  10. Dean1984

    Otajt

    aha ok tackar! Är ju precis nybörjare inom det här, så jag blir galen av allt som jag inte kan.
  11. Dean1984

    Otajt

    Tackar tackar känns skönt att vara här. Försökte ändra till 10 ms blev lite bättre, men jag tänkte på om det går att ändra efteråt man har spelat in på flera kanaler så det blir tajt?
  12. Dean1984

    Otajt

    Jag har stött på ett prblem i Cubase. Det går bra att spela in på en kanal. Jag kan få ner latency till 2ms. När jag spelar in på en annan kanal samtidigt som jag lyssnar på första kanalen kommer det bli otajt troligtvis pga av latencyn när jag lyssnar på dem ihop, men 2 ms ska ju inte vara så mycket så vad ska jag göra för få ihop det tajt?Snälla?
  13. Dean1984

    Cubase

    Tja Jag har fått ett störande problem. För några veckor sedan inhandlade jag en Casio 900 keyboard. Jag har kopplat in den i USB med hjälp av midi-interface och jag använder Cubase Sx. Allting fungerar bra med inspeling. Har latency på 13ms, så det är lite fördröjning, men jag nöjer mig det. Problemet uppstår efter jag har spelat in något som går snabbt. När jag lyssnar på min egen inspelning så klumpar tonerna ihop sig låter skitkonstigt. Någon som har något tips? Kan också sägas att jag har ett soundmax som ljudkort.
×
×
  • Skapa ny...