Jump to content
Annons

coffa

Medlem
  • Antal inlägg

    64
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då coffa senast vann var 6 september 2011

coffa hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

6 Neutralt
  1. Största skillnaden är väl att 880 har både AD/DA omvandlare medan lillebror bara har AD omvandlare. Sen har 880 insert på alla kanaler och är lite mer flexibel då du kan använda insert returen och köra på linjenivå och inte gå genom preampen. Sitter själv lite i samma dilemma som du, är just nu mest i behov av fler ingångar och mixar bara i datorn så just nu lutar det åt 800. Apollo och audient säkert att kommer lira kanon ihop 🙂
  2. Född 1974 snart 39 år gammal, kan bara spela på de tre översta strängarna på en elgitarr, och då bara två strängar samtidigt. Skriver dock musik på de andra, men överlåter med varm hand de grejerna till gitarristerna i mitt band. Förutom låtskrivande ägnar jag mig mest åt att "sjunga" i det band jag spelar. Var en stor sten som föll från mitt bröst när vi tog in en gitarrist till i bandet. Spela ALLAN är lättare utan gitarr även om det var knepigt i början att veta vad man skulle göra av händerna 🙂
  3. Åkte på en liten turné med mitt band i US och Kanada vi strunta helt sonika i att söka rätt visum och chansade på vanligt turistvisum. Spelar punk så det var inga större spelställen, snarare mindre klubbar. Det värsta som hände var att vi var tvungna att dumpa vår merch hos en vän i USA innan vi passerade gränsen till Kanada av rädsla för att tullen hitta den och nekas oss att köra in i Kanada. Vill på intet vis uppmana någon att ge sig på ett liknande äventyr, men vi hade inga problem den gången.
  4. Har själv på grund av platsbrist när familjen blivit större fått packa undan min vinylspelare, har diskuterat med bolaget som släpper att musiken ska medfölja i digitalt format oxå. Sixties Punk & Disorderly är en trevlig festival i en ännu trevligare stad, så där se vi fram emot att spela igen.
  5. Ja vi kommer släppa en 10" vinyl med 8-9 låtar efter sommaren helt på svenska, In i Dimman kommer kommer vara en av låtarna.
  6. Grattis till theunknown en helt klart värdig vinnare! Var även denna gång väldigt många bra bidrag och svårt att dela ut poängen.
  7. Mina poäng blir följande : 12. Who is your enemy / Snygga slinger och melodier nästan för snyggt för att vara punk, men idag kan begreppet punk tolkas rätt brett. Så denna får min 12:a 10. Heart will tell / Bra pubrock, låter som det nya svarta i mods/punksvängen i EU. Låten kunde blivit bättre om den varit något kortare. 8. Jag mördar vem fan jag vill / Töreboda kloakens alternativa anti studio mitten/tidigt åttiotal bra råpunk som det kallades då. 6. tvåhundrasextiofem / My heart is pumpin to a punk rock beat, men mitt punk bpm ligger runt 200 så därför blir det inte mer än 6 poäng. Måste nog avnjutas live på en svettig klubb för full potential. 4. Blogghysteri / Bra som fan men, saknar tyvärr refräng för att sparka mig i skrevet. 3. Old Punks / Gillar drivet i gitarrerna, får lite lädernunnan vibbar av engelskan. 2. Tell your mama / Snyggt arbete med gurorna, är dock inte så förtjust i grungesången.. 1. Watch the world / Gillar introt som fan väntar på en keltisk pungspark men får tyvärr något annat.
  8. Klassiskt lokalradiocitat, som jag undrar om det är en skröna hahaha. Själv är jag en Ronnebygrabb som hamnat i dåligt sällskap, är bara 3 mil mellan tätorterna Ronneby och KarlsKrona men egentligen finns där vatttentätaskott mellan oss.......... Men intresset för punk och Oi! förde oss sammans en galet kall januarikväll 2009, och ena strängbändaren härstammar från "akut skjut" vilket i alla fall borgar för en intressant historia.
  9. Så här i sista sekunden innan det blir den 20 jan, så kör vi lite inspiration från Sveriges baksida Blekinge: Inte från Blekinge men om Blekinge :
  10. Har du pengarna så ska du så klart köpa monitorer, skadar aldrig att höra hur det låter i ett par bra högtalare. Sedan får du kanske inte världens mest perfekta ljud med tanka på placering etc. Men å andra sidan kanske du inte ska bo där tills du trillar av pinn, i framtiden kanske du hittar ett bättre rum för din studio och då kan du ha mer nytta av dina monitorer.
  11. Haha Subway to Peters vitlökssprit går inte att berusa sig på, kan känna den verdervärdiga smaken om jag blundar och drömmer mig tillbaka. Lycka till med bygget!
  12. Nej inte om du vill spela in ljudet. Midi är inte audio.
  13. När jag för väldigt länge sedan använde mitt Fostex 812 tillsammans med en R8 rullbandare då använde jag bussarna för att skicka signalen till bandaren. Bussarnas utgångar är i rca formatet så det borde fungera att skicka dina kanaler du vill spela in genom dessa till ditt ljudkort. Om jag minns rätt fick jag panorera kanalen för att separera spåren till olika kanaler. Fick bara med rca kablar när jag köpte mixer och bandare som i dagens pengar kostade en hel förmögenhet så jag hade aldrig råd att köpa fler sladdar för att använda direct out. Men det funkade rätt bra att göra så, fick koppla om sladdarna på bandaren ibland efter som 2 av de 8 bussarna gick till min då primitiva lyssning.
  14. Så här ser röran ut hos mig för tillfället : Andra ändan av rummet:
×
×
  • Skapa ny...