Jump to content
Annons

EmKay

Medlem
  • Antal inlägg

    994
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

10 Bra

2 följare

Om EmKay

  • Födelsedag 1972-08-07

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Hammarby Sjöstad
  • Intressen
    Musik, Krav-Maga, Bilar, F1, BF2 å en massa annat skojj.
  • Hemsida

Socialt

  • Skype
    mikael.k@itf.se

Senaste profilbesökare

8 024 profilvisningar
  1. haha ja så klart. Jag menade att den då inte har nåt som är skapat för ljudinspelning. Så du menar att med en mic med japanplugg och on board ljudkort så blir det ingen hörbar skillnad i kvaliteten på inspelningen jämfört med ett specifikt ljudkort? Ja jag har ju inte testat med en inbyggt så I stand corrected isof. Men ASIO drivare är ju bra att ha i alla fall.
  2. Har du inget ljudkort så brukar det finnas en mic ingång på datorn men det är ju inget man rekommenderar för ljudinspelning om man vill hålla det någorlunda professionellt. Köp isof ett billigt soundblaster ljudkort eller nåt, är ju i alla fall billigare än ett renodlat musik produktions ljudkort. Det är ju ganska enkelt skit in, skit ut, så satsa på ljudkortet om du vill ha bra inspelnings kvalitet.
  3. FL Studio anses varea en av de enklare musik programen att komma igång med.
  4. Meh...det är så det funkar i musik branchen. Wake up ppl!!! Nån kommer på nån ny pryl som funkar så kommer många apa efter...man kopierar det som funkar. Hörde jag nån säga Vocoder (Cher)? Hörde jag nån säga whitenoise filtersvep (Prydz)? Hörde jag nån säga dubstep wobbel bas (Skrillex)? ...you get the idea, trender kommmer och går.
  5. Exakt!. Glöm inte att den stora delen av EDM idag går ut på att få folk att dansa på dansgolven inte för at njuta av hemma i skinnfåtöljen. Det är därför låtarna är producerade som de gör och låter likformigt och där gör de ett jävligt bra jobb med 4 on the floor, sidechain, filtersvep och drop. 1 min intron är till för att enklare kunna mixa in låtarna inte för hemma lyssning, lyssna på radio versionerna istället så slipper man 16/32 bars intron.
  6. Kör både Firefox och är inloggad men den funkar inte...lägg upp soundcloud länkar istället.
  7. SHM sög också ljudmässigt, i alla fall den 1a konserten...Trodde det var SPG live som goofat först men nu när rapporter om fler ljudmässigt dåliga konserter dyker upp så verkar det vara arenan. Vilket misslyckande om man gör en "Event" arena som har dåligt ljud.
  8. Ja all jävla komersiell house aktig musik låter lika dant idag...skittråkigt. Skönt bara att Avicii (numera) och Daft Punk tex försöker testa nåt annat.
  9. Det långa introt är för att alla wannabe DJs ska kunna låta sin nya fina CDJ2000 hinna beatmatcha och mixa in låten i nästa automatiskt :-)
  10. Fan va oförskämd jag är, glömde ju välkomna dig :-) Välkommen!
  11. Spegelvänd...där har vi ordet! Du vet inte hur rätt du har Klasho :-)
  12. Antagligen har de tagit reverb svansen på en vocal och bara "reversat" (kom inte på ett bra svenskt ord :-)) den om det är det svepet du menar (vid 0:13)
  13. Habilt första försök. Är inte helt nöjd med electropianot dock, låter lite skränigt.
×
×
  • Skapa ny...