Jump to content
Annons

Jagärsnabb

Medlem
  • Antal inlägg

    182
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Jagärsnabb

  • Födelsedag 1986-05-20

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Trollhättan
  1. Fick svar från Sennheiser nordric och dom tipsade om www.headparts.se Hittade vad jag sökte! Underbart! 🙂 kostar dock 1100 kr för en ny huvudbygel 😳 Men billigare än nya lurar dock... så får väll ta smällen.
  2. Haha jag provade tejpa men fastnar ju bara i håret vafan! 😛 och dessutom är det fult 😉 Tackar jag ska mejla och fråga! Och förresten, vafan heter det egentligen? Bygeln?
  3. Jagärsnabb

    Sennheiser HD650

    Tja! Mina underbara Sennheiser HD 650 har tydligen blivit lite trötta på att jag använder dom hela tiden och hela den där, vad heter det? Den som går över huvudet xD hela den har gått av på mitten längst upp.. Är det nån som har en aning om det går att byta ut och isf vad det skulle kosta? Helst göra själv då...
  4. Jag tycker Sm 57 kan bli lite tunn i botten ibland.. Men du kan prova att kombinera med en kondensator/rör-mick samtidigt som du kanske skär toppen lite på och har något lägre för å få lite mer tyngd och mer mid kanske.. beror på placering och element.. Jag siktar nästan alltid på kanten mellan mitten konen och själva yttre delen av elementet.. alltså typ skarven där med sm 57an å kondensator eller rörmicken kanske liknande eller längre ut på elementet.. prova å se =) Sen är ett bra bas-sound som smälter ihop bra med gitarren riktigt viktigt för själva tyngden.
  5. Jagärsnabb

    Lexicon Omega

    Det kommer att funka fint med rätt drivrutiner. Jag talar av erfarenhet, gör du? Jag har lånat ett Lexicon och det funkade finemang med tillräckligt låg latency för att lira keyboard. Till piano kan man få det att funka relativt bra. Men det blir inte tillräckligt för att få medhörning genom datorn när man spelar in sång och dylikt. Det är det väldigt få kort som klarar av. Därför finns "direct monitoring" på de flesta ljudkort. Då lyssnar man direkt från ljudkortet istället för att gå via datorn och vips ingen latency. Funkar bara när man spelar in akustiskt, inget man kan använda för virtuella instrument. Det är jag mycket väl medveten om. Därför skrev jag att han troligtvis inte kommer få tillräckligt låg latency med det ljudkortet tyvärr. Eftersom han gärna ville köra just så.
  6. Jagärsnabb

    Lexicon Omega

    Det kommer att funka fint med rätt drivrutiner. Jag talar av erfarenhet, gör du? Jag har lånat ett Lexicon och det funkade finemang med tillräckligt låg latency för att lira keyboard. Till piano kan man få det att funka relativt bra. Men det blir inte tillräckligt för att få medhörning genom datorn när man spelar in sång och dylikt.
  7. Jagärsnabb

    Lexicon Omega

    Det kommer att funka fint med rätt drivrutiner. Jag talar av erfarenhet, gör du?
  8. Jagärsnabb

    Lexicon Omega

    Tror inte du kommer få såpass bra latency med det kortet så att du kan köra monitor genom datorn...
  9. Shit pommes... Det där skulle jag aldrig våga mig på! Men rätt coolt om det funkar =)
  10. Och allt kommer till att det handlar om musiken! MEN någon/någonting måste ju vara mellanhanden/inspelningen, och varför inte ha bästa tänkbara verktyg att jobba med? =)
  11. Googla på problemet. Det är ett par nycklar du får ta bort i registret så kommer det funka fint sen.
  12. Tycker dollyn låter bättre än svarta Knighten iaf. Inte lika dovt å otydlig.
  13. det är ju tyvärr omöjligt 🙂 javet... =/ synd är de.. man kanske kan sampla? =P
×
×
  • Skapa ny...