Jump to content
Annons

DjRymd

Medlem
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About DjRymd

 • Rank
  Medlem
 1. Ganska catchy, men jag instämmer med dom som tycker du ska slipa på ljudet.. Och homoerotiken är inte min grej.
 2. Nån som vet om det finns någon java-sequencer som man kan köra i mobilen? ..kunde vara ganska praktiskt tycker jag.
 3. [OT] Fast du behöver inte skriva kvinnlig sångerska eftersom sångerska i sig talar om att det är en som sjunger av det kvinnliga könet. (förlåt, jag kunde inte låta bli) [/OT] Lycka till med sökandet Alla kvinnor är inte kvinnliga..
 4. tungt beat.. första minuten är mint, sen kommer acidsynten och den gillar jag inte, tycker du ska göra mer trance av det hela, på med en melodi så har du ett eget sound..
 5. Coolt sound.. grym bas.. samplingen känns onödig, annars är det ett himla ös.
 6. Som redan sagts, en blandning mellan brian setzer och nightwish.. låter helt klart pro, synd bara att neoswingen är död.
 7. Grymt bra! Tycker refrängen funkar som den är.. Leadsynten är för tunn, och så tycker jag den ska spela refrängmelodin rakt av istället för som nu.. Skulle också gärna göra en remix..
 8. Trummor och bas.. sen är det inte så mycket mer.. 5 minuter i FL typ.
 9. Jag tycker den var kort. Det var bra för låten var ganska dålig.
 10. Bästa jag hört från dig, sången är riktigt jävla catchy.. Otroligt snygg virvel! Gillar inte melodislingan alls och tycker shakern blir jobbig efter ett tag. keep it up!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.