Jump to content
Annons

Dj_Sound

Medlem
  • Antal inlägg

    136
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Dj_Sound

  • Födelsedag 1990-08-12

Om mig

Socialt

  • Skype
    Djsound_1990@hotmail.com
  1. Hejsan =) tyckte det var jättesnällt att du vill dela med dig av denna underbara tjänst. Min mail är djsound_1990@hotmail.com detta verka mycket interessant kan jag bara säga 🙂 skysstaste snubben ever om du kan fixa det här ! 😎 MVH Rasmus!
  2. ??? EDIT; Stefan E är nog den dummaste jävla idioten som som har skrivit på ett forum... Ha inte en sån negativ inställning till folk 🙂🙂.
  3. Grund utbudet av ljud är gryymt mycket högre kvalle änd det som finns i Fl, Där för du upplever så str skillnad. Köp lite nya samples så ska du se att det fixar sig 😄
  4. Dj_Sound

    Röst

    Verkar vara en bra effekt 😄 - nått osm måste testas, ett demo nån?
  5. Det vet jag faktiskt inte, enligt mig behövs det e del filande på den innan.
  6. Jovisst jag kanske skulle kunna hjälpa.. först vill jag berömma dig för din ljudkvalitet 🥰 snaresen tyckte jag var aldra snyggast basen funkar faktiskt fint i låten även om den inte är super. Melodin skulle du kunna förbättra lite men tappa inte bort känsland i den 😕🙂 EDIT: Highatsen måste du kanske ändra på det känns som gammal hårdvara. typ en 303 eller något.
  7. Tjenare en sak jag märkte direkt clapen är påtok förkorta.. men det kanske är en smaksak? Vilket program använder du? låter som Fl-studio pga nasty ljudet om du vet vad jag menar? testa med en vanguard synth där istället. 🥰 Annars mycket bra ljud i låten!
  8. Fl-studio har en utmärkt sådan man bara väljer templatet (om man inte kan göra en själv) lägger in en speeth röst eller spela in med microfon. Klart!
  9. Mjo jag vet jag e bättre på melodier än min bror som e helt kass på detta. däremot e jag bara så sämst när det gäller mixing och mastering. sorry för länken den fular sig lite smått. 😕🥰
  10. LÅTNAMN: Remember ARTIST/GRUPP: BaseRocker GENRE: Trance LÅTLÄNGD: 6:47 KOMPOSITÖR: Ramus Thulin PRODUCENT: Rasmus EV. MEDVERKANDE: Ingen INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: Mp3 STORLEK: 9,33 Mb STATUS: Färdig när ni säger att den e det! LÅTLÄNK: http://supraservers.net/4base/BaseRockerRember.mp3 En ny låt från BaseRocker (föredetta Dj sound) masteringen och mixingen kanske inte är på top men hoppas det duger =) enjoy!!!
  11. Okey, tycker att jag inte fick så mycket dålig kritik på denna förutoom att rösten vart för cheesy. Men tyvärr är låten redan upplagd på www.nexustwins.tk så nu är det ingen återvändo 🙂... Låten kommer ochså att spelas på www.neradio.se ikväll 😄....
  12. Haha det är ju det lead ljudet jag tipsade mister eken om 😛. bra låt!
  13. Du har stavat "Andvanced search" på sidan. Opps, jaja, får väll fixa det. Tänk på att sidan bara är i sitt utväckligs stadie 😆.
  14. !uppdatering! Har lag till länkar till sidornas "Advanced search" 🙂.
×
×
  • Skapa ny...