Jump to content
Annons

Stinkey Zwei

Medlem
  • Antal inlägg

    564
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

4 Neutralt
  1. Att skriva hela låten på ex. gitarr eller piano och sedan lägga på basar, trummor pads mm. tycker jag är det absolut lättaste. Sen är inte alltid det grundspåret med i den färdiga låten, men som ett skelett att bygga på är det vad som håller ihop det.
  2. Det mest inponerande med de klassiskt skolade är ju att de ofta är djävlar på att läsa och spela direkt musik de aldrig har hört förr. Nåt min hustru kan som jag aldrig skulle gita läta mig fast jag kan läsa noter något så där. Skriver bättre, anser det betydligt viktigare.
  3. Bli medlem på akkegura så kommer du att få all hjälp i världen. (Annars kan du sälja den billigt till mig,hihihihihi)
  4. Att ljudet skulle påverkas tror jag absolut inte på!
  5. Sen var det väl Peter Svensson i Cardigans som sa det?!
  6. Ring störningsjouren när hon stampar i golvet. LIte ljud från grannarna får man tåla eller bostätta sig i en stuga i skogen!!
  7. http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1311&_nkw=Tonholz&_sacat=See-All-Categories En liten början. Finns också en bra leverantör i Spanien vars länk jag inte hittar just nu, men den är lätt att hitta.
  8. Harre Jisses! Man bara väntar på Maggios röst! När sen producenter och låtskrivare säger att de inte visste eller avsåg, blir jag lite störd. De flesta proffs är väl ännu större nördar än vi.
  9. Är det en mick under sadeln? Kan i så fall var delvis trasig. Lyft bort sadeln och kika innan du gör nått annnat.
  10. Deffinitivt ja! En del musik skulle jag aldrig lyssna på nykter.
  11. Jag missade att läsa tillräckligt noga och tipsade dig direkt. Är de en tolva generellt du är ute efter kan jag rekomendera att testa Cort EARTH 70/12. Otroligt ljud för pengarna.
  12. Är den ny så kolla på garantin. Annars skulle jag först se till att alla rör verkligen sitter ordentligt fast.
×
×
  • Skapa ny...