Jump to content
Annons

bdatony

Medlem
  • Antal inlägg

    385
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om bdatony

  • Födelsedag 1970-06-13

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Göteborg

Min musik online

  1. för det första undrar jag hur du får in en bild här... Den bilden du visar har inte riktigt samma som jag... Du har bara Line out.. Jag har även "speakers" och där står det. Soundmax integrated Digital HD Audio" Tacksam för hjälpen :-)
  2. Det är där problemet är.. Det syns inget om Asio usb0404 där..
  3. Jag letar överallt och kan inte hitta där jag kan ändra systemljudkortet... Om jag avinstallerar mitt Soundmax i datorn och startar om så säger den bara att jag inte har något spela upp ljud med.
  4. Jag har nu installerat Windows 7 enterprise och fått igång mitt Emu USB0404 i Reason. Såklart har jag installerat den "senaste" drivrutinen. Den är ganska gammal.. Problemet är nu att när jag spelar låtar eller se på film i VLC eller Mediaplayern så låter det inte i högtalarna som är kopplade till ljudkortet. Det är bara windows ljudet i datorn som låter.. Det konstiga är att i Reason fungerar det och jag kan välja USB ljudkortet. Nåt tips?
  5. Du ÄR absolut dagens hjälte!!! Jag skickar en trumvirvel anytime. Jag har letat i 2 dagar utan att finna men nu funkar det. Inte HELT självklart det här :-)
  6. Jag kan absolut se till att jag har VGA-drivrutinen men då blir browsern seg och det går inte se på film utan att det laggar. Det som behövs är någon drivrutin som är kanske nåt år gammal men ändå fungerar bra för datorn. Surt det här då jag tappat bort den jag använde tidigare... Tackar ödmjukast för all hjälp jag kan få.
  7. bdatony

    FILE NOT FOUND

    Jag har ett Nvidia Quadro nvs140 grafikkort. När jag lägger på den senaste drivrutinen kan inte Reason 4.0 starta. Det kommer upp en ruta där det står "File not found". Finns det någon lösning på detta eller vet någon vart jag hittar äldre drivrutiner. Jag har haft en äldre och då fungerade det. Nu kör jag bara på standard Vga och den är inte så bra. Tacksam för hjälp.
  8. bdatony

    4sound

    och Andreassons i Göteborg är nu Andreassons igen. Jag fick en av de sista 4 sounds påsarna. Kommer senare på Blocket.
  9. Vet någon något om "Samick Baby Grand Elflygel "?? Jag hittar ingen info eller ens bilder på det.....
  10. Coolast :-) Mike Mangini är hos Discovery och de kollar hur man som trummis rör sig i slow motion. Även Cymbaler och trumskinn kollas. Otroligt.
  11. Då går väl låten i C-dur? Du ska spela på vita tangenter hela tiden men när det blir en ändring så gör du det..... så tror jag.
  12. Det ÄR så..... Asio kan visst bara hantera ett program i taget. Det är inte Reason eller Vista som är felet. Jag hade den frågan själv när jag var ny här. Bara gilla läget faktiskt.
×
×
  • Skapa ny...