Jump to content
Annons

bengan_gbg

Medlem
  • Antal inlägg

    179
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Lite Johanssonskt vemod där minsann.....skön, soft musik!
  2. Bra låt - lite vecka verser om man jämför m refrängen kanske. I övrigt är nog det som ska sägas sagt! Rocka fett!
  3. Mike: Tackar - nu postade jag ju låten i mitten på mars för all del, å då var det nog mer vinter än sommare 😱 Xerox: Det tror jag nog du kan - jag är ju ingen demonproducent eller låtknåpare med någon rang alls.....kör så det ryker! P-O: Tackar!
  4. Marrexxx: Det var ju lite meningen det. Tog till varenda "tralltrick" jag kan - inklusive influenser från Uggla, Ark, Markoolio och allehanda schlagers. Måhända saknas en höjning. Låten gick dock hem BIG time där den skulle så....
  5. LÅTNAMN: Pudersnö & After Ski ARTIST/GRUPP: B.Pärson & Epsilon Ski Stars GENRE:Rock? LÅTLÄNGD: 2.59 KOMPOSITÖR: Bengan PRODUCENT: Bengan EV. MEDVERKANDE: B.Pärson & Epsilon Ski Stars INSPELNINGSÅR:2007 FORMAT: mp3 Tjabba! Presenterar ett hastverk av guds nåde då jag har ett helt sjukt schema för stunden - måste spela lite i alla fall och just i det här fallet blev det en "åka t fjällen med jobbet låt...."......... Ganska "blött" mixat tror jag. Funkar nivåer o sånt? Det är ju bara för att jaga upp stämningen lite på förfesterna som jag knåpat ihop det här 😉 - och är det trallvänligt nog? B. Pärson feat Epsilon Ski Stars - Pudersnö & After Ski
  6. Såg ett reportage i GP idag (igår) och det var ngt som klingade bekant. Tror banne mig avatarbilden var med i storformat med! Kul att det flyter på!!
  7. Jag tror ju ändå på ett visst mått av ironi där.....
  8. Tjo ! Det är ngt riktigt lurigt m mixen...som sagts, men det kan nog bli bra på sikt det här. Svänger ju iaf!
  9. Japp...bra låt...lite lurig mix här med. Men det är bra driv 😮
  10. Bästa jag hört Moberg. Jäklar i min låda! det som bör sägas om ljudet är sagt. Fint lir och jävelbra röst!
  11. Svänger ju skönt det här. Gillar dina "svårare" låtar lite mer tror jag egentligen, men det funkar bra. Gott gung!
  12. Valdez: Tack o bock! Piratkungen: Tack. Jag hajar, men ändå inte? Moberg; Du är ju hårdrockskung så tackar! Återkommer med nya djärva tag när damstämmorna är på plats... Lundin: Tackar. Jo. Det är ju LÅNGT från vad jag gör annars. Menar du att jag borde skära och vässa pratbitarna med eq, eller göra om och bita ifrån mer över huvud taget? (kan inte riktigt det där). Har ju filat på den här låten ett tag och det känns väl som att det är ngt i mixväg mellan pop, hårdrock, episkt trixa och ren metal men jag tycker också att det flyter "skapligt". Vi får se var det barkar åt när allt är på plats.... Rock on friends!
  13. Tack Pompe. Det blir filande! Det är som jag skrev i första inlägget; "....hör att det glitchar/knäpper lite i mp3:an förresten. Det gör det inte i Cubase än så länge". Får se över det där.
  14. *bump* som det så fint heter när man försöker rädda låtar från internetdöden 😆
×
×
  • Skapa ny...