Jump to content
Annons

basshole

Medlem
  • Antal inlägg

    1 100
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    3

Allt postat av basshole

  1. Ursäkta sidospåret men, var hittade du dealen med två pluggar för $299? I samband med hårdvaruköp?
  2. Om jag förstått in första fråga rätt är det nog enklast att: markera alla klipp, under menyn Audio hittar du "bounce selection", välj "replace" i dialogrutan som dyker upp. Istället för att klistra ihop skiten. På så sätt får du en ny audiofil, komplett med trekanter och allt.
  3. Jörgen Wall som, efter vad det verkar, står för trumspelet är verkligen inget blåbär! Jag såg honom live med Louise Hoffsten i slutet av -90 nångång och han stal verkligen showen! Vetja om det inte var han som spelade på Rythm n' blonde tillochmed..?
  4. Alla som påstår att Slates pluggar bara är hype och tomt säljsnack har: 1) Aldrig ens testat pluggarna. 2) Inte vett att använda dem rätt.
  5. Ivory. Kostar iofs typ 1500-2500 men det ju ingen förmögenhet. Annars har du Native Instruments Upright Piano för typ 99 euro. Det finns givetvis en miljard olika pianos och flyglar därute i olika prisklasser men där har du två förslag iallafall.
  6. Oavsett om det är Fender, Vox, Marshall, Orange etc räcker 15 rörwatt väldigt långt.
  7. En Tele med TV Jones... Det låter ju lika oförskämt självklart som genialiskt!
  8. Har du UAD? Isåfall, testa att kasta på Dbx160 och ställ thresholden till att bara raka av de hårdaste topparna. Annars får du gå den långa vägen och editera, dvs kopiera över gitarrspåren, klippa bort allt utom attackerna och lägga på nån transient designer med attacken uppskruvad och fade'a upp tills det låter ok.
  9. Vi drar av kostnad för bensin och ev släpkärra och delar på resten. Ofta blir det en summa kvar som inte kan delas jämnt på medlemmarna och då tillfaller uddahundringarna kraken som åkt på att köra. Vi har inga bonuspoäng på att bära extra, skriva låtlista, boka spelningar eller äga utrustning men att vara kvällens chaufför, med allt vad det innebär, premieras. Det har funkat i 21 år så jag törs påstå att det är en vettig modell.
  10. Har du aktiverat control room av misstag tro..?
  11. Nä, bara slentriangooglat. Har förvisso sett 506'an i 4sounds sortiment men de är ju sin vana trogen skitdåliga på att redovisa lagerstatus.
  12. Är det någon som vet om, eller när, de finns på lager i butik? I sverige eller övriga europa alltså.
  13. Amerikansk Fender Tele Amerikansk Fender Strata Edwards 335 Edwards Les Paul Gibson Hummingbird Pro Gretsch 5040 Amerikansk Fender P-Bas Japansk Fender Jazz Bas Höfner 500/1 Rickenbacker 4001 -75 En helt vanlig awesome gitarr/bas-park mao! 🙂
  14. Testa att rensa cookies och historik.
  15. Ace vinner alla dagar i veckan pga New York Groove.
  16. Håller med föregående talare om Firebird och Les Paul. Sedan är det ju inte tråkigt att titta på en 335'a eller, faktiskt, en SG. Om man vänder på det borde det ju faktiskt finnas någon Geneve eller Haag-konvention som förbjuder såna här styggelser!
  17. Dubbelklicka på midifilen, under "tangenterna" långt till vänster finns en meny (det står förmodligen "velocity" där just nu), klicka på den lilla svarta pilen och välj Sustain. Sedan ringar du bara in sustaininformationen och drar den åt valfritt håll. Kom ihåg att aktivera/avaktivera Snap beroende på om du vill flytta fritt eller efter given tidssignatur.
  18. En bas i baktakt med ev lite filteröppning var vad jag kunde tyda ifrån telefonens högtalare.
  19. Ease up kids. Ni är osams på internet, och stajlar bara nu. Skulle ni ta matchen via PM skulle diskussionen dö ut fort eftersom *ingen* ser alla smarta comebacks ni kommer på.
×
×
  • Skapa ny...