Jump to content
Annons

Burn

Medlem
  • Antal inlägg

    133
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Hej Jag kan skicka åt dej, om du ger mej en mailadress🙂
  2. Burn

    Vad ska jag ha?

    TC har en beta-drivrutin för Windows 10 ute. Om du fortfarande har kvar kortet vore det kanske värt att testa?
  3. Ja det är ju denhär http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2880218 så det verkar va TLC Jag lutar nog åt att skippa mekanisk disk,nu i alla fall. Det är väl bara å hämta en ny när denhär inte orkar längre. Får göra backups lite oftare Tack!
  4. Musiken som jag gör för tillfället är mest små produktioner (kanske tio spår) , använder inga samplingar alls (just nu i allafall). Det tar ju inte så stor plats. Jo, jag tänkte också att man kunde föra över filer till extern hårddisk vid behov. Även backup förstås. En sak som jag undrar är hur mycket en ssd slits när man håller på och sparar å raderar mycket. En mekanisk tål ju sånt bättre, har jag hört?
  5. Hej Köpte en begagnad dator (i5, 8Gb RAM) som hade en mekanisk hårddisk. Tänkte att jag skulle installera om windows på en ssd och använda den mekaniska för dokument. Nu visade det sej att den mekaniska inte riktigt fungerar som den ska och då började jag fundera på om det alls är värt att sätta in en mekanisk som väsnas å har sej. Tycker datorn är så tyst å bra som den är nu. Alltså: tycker ni att jag ska köpa en ny mekanisk hårddisk, eller räcker det med bara ssd'n? Eller ska jag köpa en till ssd att ha dokument på?
  6. dr Alban var ju ganska bra, å Shööly klääämp. men de e väl ba ja som tycker...
  7. Innan du börjar göra stallet flytande, dvs att det går att böja både framåt och bakåt, bör du fundera på vilka problem det medför för stämningen. Med flytande stall måste man stämma fram å tibaks mellan strängarna hela tiden, eftersom alla strängar påverkas när du stämmer en sträng. Detta kan vara väldigt frustrerande, om man har ont om tålamod. Dessutom blir gitarren ospelbar om en sträng går av.
  8. Har du testat med solidstate förstärkare +dist? Det kanske funkar bättre än rör, i dethär fallet?
  9. Ok, kollade lite på deras hemsida nu och det verkar som att det får bli en black då. Tack för svar!
  10. Hej Hårddisken i min dator behöver bytas ut och jag har redan köpt en 1.5TB Western Digital Green, men nu läste jag att Green inte är tänkt användas som primär disk, eftersom den ska var energisnål eller nåt... Vad skulle ni rekommendera för hårddisk till en lite äldre dator? Tror ni att disken jag köpt funkar som "audio-disk" eller ska jag använda den som backup istället? Ps. Jag kör XP
  11. Min personliga favorit, som jag stötte på för inte så länge sen:
  12. Kolla om några kondensatorer har börjat läcka, när du ändå öppnar burken. Har haft samma problem en gång.
  13. 😳 Hur små fingrar har du egentligen? Eller är greppbrädan mycket bredare kanske?
  14. Burn

    Köpa trumpet

    Hej Problemet med begagnat är ju att jag inte vet vad som är "bättre" begagnat eller vad som är sämre. Ja jag är totalt nybörjare och har inte en aning om vad man ska kolla upp på en begagnad. Dessutom är utbudet här i Finland inte så stort. Intonation, är det nåt man kan ställa in på en trumpet, som på en gitarr typ? Hur funkar det? 😲
×
×
  • Skapa ny...